onsdag 25. april 2018

Mondial duo combi

Se det store utvalget av produkter hos Luxplus. Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Mondial de Luxe har alt som man trenger fra fødselen og opp til 3-årsalderen.


Med bag og sportsvogndel som du lett bytter til når barnet blir større. Velg mellom forskjellige understell.

Alle hjulene er like store, og den er relativt smal i forhold til lignende vogntyper. Edge Duo har alt som trengs fra fødselen opp til 3. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Stabil og fin å kjøre i terreng, men tung og litt vanskelig å svinge og manøvrere i bakke. Mondial de lux har alt som trengs fra fødsel opp til 3-årsalderen, en vogn for de som ønsker en eklusiv og klassisk elegant Duo Combi-vogn i verdensklasse. Mondial kan brukes fra fødsel med en lun, komfortabel og romslig bag (maks kg), som enkelt byttes til vendbar sportsvogndel (maks kg).


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk.

Synes vognen er så fin! Men har lest at den er stor og tung, derfor har jeg begynt å se på City Cross med City bag (i samme farge). Hvilken bør jeg gå for? Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din.


Jeg er så forvirret over hvilken vogn jeg skal bestille fra Sverige. Men det er en relativt tung vogn. Med Mondial kan du tilbringe hele dagen ute med god samvittighet. I denne vognen har barnet både god plass og komfort.


Inkludert i prisen kommer også en sittedel, så du kan anvende vognen opp til 3-års alderen. Komplett vogn med sportsdel, bag, regntrekk og stelleveske. Myggnetting er integrert.


Vi har montert nye skruer til bremsen da de originale røk. I tillegg er knappefeste til trekk på venstre side på både bag og sportsdel noe slitt slik at trekket ikke sitter så godt. Det er sikkert mulig å løse dette hvis det er et problem (kan ikke huske det var det for oss).


Bortsett fra dette er.

Vognen har et eksklusivt og elegant utseende. Mondial Duo er en duovogn som passer fra nyfødt til ca år. Prisen gjelder KUN tekstilen - ikke understellet.


Fallegur vagn frá fæðingu og allt að ára aldri. Vagn- og kerrustykki sem auðvelt er að skipta um þegar barnið stækkar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg