tirsdag 1. oktober 2019

Jordmor drammen

Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling! Er du gravi kan du få svangerskapskontroll hos jordmor.


Snakk med jordmor ! Gruer du for fødselen eller ønsker du å snakke om en fødsel du har vært gjennom? Alle jordmødre og helsesykepleiere tilbyr ammeveiledning.

Vi følger faglige retningslinjer fra Nasjonal kompetansetjeneste for amming. Foreldreveiledning. Alle nybosatte kvinner tilbys en helsesamtale hos jordmor.


Samtalen tar utgangspunkt i det kvinnen har behov for. Aktuelle tema kan være kvinnehelse med informasjon om familieplanlegging, oppfølging i graviditet, celleprøve, selvundersøkelse av bryst og HpV-vaksine. Jordmor samarbeider med helsesøster, fysioterapeut, familieterapeut og psykolog ved helsestasjonen. Tidligere jobbet på Nyfødt intensiv og fødeavd.


Du får både bilder og filmsnutt av ultralyd-undersøkelsen sendt til din mobiltelefon.

Drammen sykehus, samt kommunejordmor i Sigdal. Du kan lese mer om vårt tilbud om ultralyd her. Kurs ved Ullevål pasienthotell. Mange spørsmål melder seg når et barn skal komme til verden.


Ultralydklinikken, avd. Jordmor vil veilede deg i hvordan du bør trykke når barnets hode blir født. Du og jordmor må da samarbeide, slik at selve fødselen kan gå så skånsomt som mulig for barnet og for å forebygge rifter i vevet ditt. Fødselssmerter kommer av at livmoren, som er en stor muskel, trekker seg sammen.


Hos oss blir du møtt av erfarne ultralydspesialister (sonografer) med lang erfaring innen ultralyd. Velkommen til Jordmor Kjersti! Sammen med noen gode kolleger tilbyr vi hos Jordmor Kjersti svangerskapskontroll, celleprøvetaking, spiralinsetting, p-stav (inn og ut) prevensjonsveiledning og ammehjelp. Du trenger IKKE henvisning for å komme til hos oss.


Vi har god kapasitet gjennom hele året. Jordmor i Øvre Eiker kommune ønsker deg velkommen til svangerskapsoppfølging på Familiesenteret. Vi holder til i Strømsø sentrum, i egne lokaler hos Scandic Hotel Ambassadeur, i 4. Dine behov og ønsker skal være utgangspunkt for hvordan du skal følges opp i ditt svangerskap.


Derfor er det viktig med et tidlig møte med deg og eventuelt din partner. Han eller hun er alltid velkommen sammen med deg.

En jordmor har ansvar for, og følger opp, den fødende under fødselen og er stort sett den som tar imot barnet når det blir født. Dersom det oppstår noe underveis i fødselen tilkaller jordmor en fødselslege. Ta del i vårt aktive fellesskap. Vi kjemper for et trygt fødetilbud og gode arbeidsvilkår.


Det er ikke nødvendig å kontakte lege eller jordmor for å bekrefte graviditeten. Hjemmetesten er like sikker som den legen kan tilby. Jordmorforbundet er aktive og synlige i saker som angår jordmødrene i landet. Ta en telefon til lege eller jordmor for å avtale første svangerskapskonsultasjon så tidlig som mulig. Du bør få timeavtale innen en uke.


Du velger selv om du vil foreta kontrollene hos lege eller jordmor. Utleie av våre lokaler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg