fredag 25. oktober 2019

Test vognpose

Test vognpose

Relevante fordeler i småbarnstiden. Barnas Hus butikk her. Kjøp vognpose hos Babyshop. Hvor varme de er, hvordan de festes i sittedelen, hvor dyre de er, og om de kan utvides.


Test vognpose

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Se hvilken vognpose som ble best i test her. Norskproduserte Easygrow Nature fremstår utrolig varm, luftig og solid. Dette er en vognpose vi stoler på at vil passe på barnet. Posen ligger fint i bagdelene, men blir bitte litt stor i den aller minste.


Nature er lik som fjorårets med unntak av to ting. Her finner du en oversikt over vinterens favoritter blant Easygrow produkter. Hva er vel mer behagelig enn å kunne ligge mykt og godt i barnevognen, mens mor eller far triller vognen på trilletur? Se tester av Easygrow, Voksi, Elodie Details, Najell og Nordlys mfl.


Populær nattpose for lun og stabil søvn for de aller minste 0-mnd. Nytt design med bladmønster. En vognpose er genialt i vognen på kalde vinterdager, men hvilken bør du kjøpe? Soveposene passer godt som vognposer både i vognen eller i pulken.


Vognp osene er perfekte for å holde babyen varm under kjølige dager og kvelder. Test av vognpose til barnevogn. En vinterpose bør være varm, praktisk, behagelig og sikker i bruk. Stor test av vinterposer for småbarn.


Sjekk ut utvalget her! Da de billigste gjerne ikke er like bra som de dyre. Du burde handle en vognpose som er midt på treet. Slik fungerer Test. Vi oppsummerer alle tester innen et tema og regner ut en samlescore mellom og 1for hvert produkt.


Dynamisk resultatliste. Vi oppdaterer listen etter hvert som det kommer nye tester og produkter i kategorien. Tips oss gjerne om du kjenner til tester som ikke er tatt med. Vårt valg av best i test blir modellen Epic Phantom, en stilren og prisgunstig koffert med gode funksjoner og gjennomtenkt innredning. Foreløpig er det en 3-sesongs sovepose med dunfyll som havner på førsteplass: Rab Infinity 300.


Den beste 3-sesongs fibersoveposen blir Mountain Hardwear HyperLamina Spark. Les videre for info om hva du bør tenke gjennom før du kjøper ny sovepose, eller gå rett til resultatlista. For liggedeler finnes det spesielle mini-vognposer som gjerne kan brukes i babystol om ønskelig, men også vanlige vognposer passer som regel i en normalt stor liggedel til duo- eller. Av posene som ble testet, var Voksi Urban den eneste som ikke begynte å brenne etter sekunder, trolig fordi posen består av en blanding av ull og dun.


Vognposen kan brukes både i ligge- og sittedelen. Posen består av dun og fjær i overdelen, og har en underdel av 1 ull. Det ble voksi urban Falt for at den hadde ull i liggedelen og at toppen kunne taes helt av slik at liggedelen kan brukes uten. Testvinnende vognpose i ull og dun til vinterbruk.


Test vognpose

Med sitt elegante design ser Urban lekker ut i barnevogna og er samtidig den ultimate vinterposen med mange smarte funksjoner. Ull har den unike evnen at den transporterer fuktighet vekk fra babyens kropp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg