mandag 28. oktober 2019

Juletrestjerne

Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Pynt juletreet med gamle kretskort!


Morsomt og miljøvennlig.

Julebelysningen vår gjør alt for å lyse opp vinteren for deg. Lysslynger, lysestaker, julestjerner, lysende figurer, juletrær med belysning - ja, her finner du alt. Selvsagt også juletrebelysning.


Toppstjerne i batteridrevet modell i plast med varmhvite LED. Stjerne som feste på selve vinduet (vindusflaten) med sugekopp. Den har også batterier i selve stjernen. I tillegg har den tidsur.

Den lyser timer i døgnet så om du f. Juledekorasjoner Når det nærmer seg jul, finner du pynten som skaper den rette julestemningen hos oss. Northlight juletrestjerne med fjernkontroll. Du kan også være interessert i. Hvitlakkert toppstjerne i metall med LED-lyskilde Leter du etter pynt til juletreet som virkelig setter kronen på verket, er denne toppstjernen et godt valg: stjernesilhuetten i metall er festet til en metallspiral som ganske enkelt tres på toppen av treet. Du får ikke bare festlig, men også en smart julebelysning, for lyslenkene er ikke bare fine, de er til og med trådløse.


Via smarttelefonen kan lyslenkene styres med en app og slik kan du skape de flotteste lysscener på juletreet. Vestlandets største regionavis med alltid oppdaterte nyheter innenfor innenriks, utenriks, sport og kultur. Finn din favoritt i nettbutikken!


Lave priser og rask levering. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke Lightup. Lukk Du må logge inn! For å kunne aktivere menyen og se dine kontraktpriser behøver du å være innlogget.


Lysende høytid for alle hjem.

Da har du kommet riktig sted! Her finner du alt fra Lucialys, adventsstaker og adventsstjerner til juletrær, vannfylte lykter og girlandere med belysning. Se våre juleslynger, julefigurer, kjeder, lysslanger og julelys for både inne- og utendørs bruk. Da kan man vel si at det var over for iår, men vil du spare penger, så har både Lampegiganten og Scandinavian Design startet salget på julepynt. Interiørbutikk med både populære merkevarer og ukjente skatter.


Vi har også et stort utvalg innen garn og solskjerming. Besøk vår nettbutikk eller kom innom oss på Andenes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg