onsdag 2. oktober 2019

Smerter mage venstre side

Smerter mage venstre side

Som tidligere nevnt skyldes dette det meste av tiden luft i magen. Men fordi denne delen av kroppen også inneholder bukspyttkjertelen, magesekken, venstre nyre og leveren, er dette noe du rett og slett ikke kan ignorere. Smerter i øvre høyre del av magen kommer ofte fra lever og galleveier, smerter i midten øverst i magen ofte fra magesekken, smerter nedad på høyre side er typisk ved blindtarmbetennelse og smerter nedad på venstre side kan komme fra tarmen. Smerter eller ubehag i siden (flankesmerter) kan komme fra magetarmkanalen, milt, lever, nyrer og urinveier, og muskulatur i rygg og bryst. Andre muligheter er nyrepatologi, kolontumor i venstre fleksur, hjerteinfarkt, pneumoni.


Nedre venstre kvadrant. Tenk også på ureterstein, bekkeninfeksjon, ovarialcyste, ovarietorsjon, ekstrauterin graviditet, inkarserert hernie. Oftest divertikulitt eller kolitt. Er det noen her som har hatt erfaringer med å ha smerter på venstre side av magen?


Er litt under brystet. Har også mye luft i magen og vet ikke om det kan være grunnen. Isåfall noen tips til å bli kvitt det. Sliter en del med foretoppelse om dagen da magen kommer og går hele tiden.


Smerter i venstre side av magen (øvre) kan skyldes utvikling av noen sykdom i slike organer soMage. Eventuelle stimuli av mageslimhinnen kan enkelt provosere betennelse i dette organet (bare gastrit) eller funksjonell dyspepsi, og som igjen forårsaker smerte. August for å være mer presis) Ikke funnet ut hva det er her. I begynnelsen var det ikke smertefullt, men snarere en slags dunkende tilstedeværelse som jeg da antok kunne være en strekk i muskulaturen. Jeg har smerter i venstre del av magen og venstre nedre del av ryggen.


Smertene kommer og går, men de er veldig sterke ved fysisk aktivitet, bare ved å for eksempel gå for langt. De sterkeste smertene er i ryggen til tider. Jeg har tatt ultralyd hos gynekolog og ultralyd av resten av magen. Her er nogle af de mulige årsager til, at du har ondt i venstre side af maven: 1. Kronisk betændelse i bugspytkirtlen (pancreatitis) Næst efter luft i tarmene er dette den mest normale årsag til smerter i venstre side. Bekijk het ruime aanbod op TUI.


Vertrek dicht bij huis! Brukere har fått hjelp mot bl. Se våre reiser til Side her. Bestill din drømmeferie på ving.


Diverse årsaker til smerter i venstre side er definert ved tilstedeværelsen av en kronisk prosess og økningsgraden. Smerter på venstre side tyder vanligvis på at venstre nyre er berørt. Når dette er årsaken, smerte på venstre side av magen bevege seg inn mot midten av magen i løpet av noen få timer, noe som skaper mage ømhet eller sårhet.


Det er viktig å få en person med disse symptomene til legevakten umiddelbart for behandling. Hei, jeg har den siste måneden opplevd en gradvis økende følelse av ubehag og trykk i området under de nederste ribbeina på venstre side. I begynnelsen var plagene av en karakter som gjorde at jeg fint kunne fungere i jobb og studier, men de siste to ukene har plagene forverret seg. Har du smerter over hele magen? Nei: Magesmerter uten feber kan f eks skyldes smerter fra tarmen, magekatarr (magesyre), gallesten osv.


Ved vedvarendesmerter kan man utvikle feber - husk å kontrollere temperaturen. Ja: Kanskje har du en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg