torsdag 31. oktober 2019

Stellebord vegg

Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem. Kjøp stellebord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Robust er et vegghengt stellebord i tre, produsert for det offentlige miljøet. Det er utstyrt med en dempende gassfjær og kan derfor enkelt legges sammen og slås ut ved bruk av en hånd. Når bordet legges sammen låses det automatisk. Et stellebord er en viktig investering for småbarnsforeldre. Her på Jollyroom har vi et kjempefint utvalg av stellebord i alle mulige varianter, alle sikre og gode og fra kvalitetsmerker som Troll, JLY, Basson Baby, BabyDan og mange fler.


Vegg -feste medfølger) Her kryper barnet selv opp på stellebordet uten å bli løftet opp av en voksenperson. Se nedenfor det andre. Viser 1–av resultater. Elit Vegg kr 18.


Stellebord vegg

Oppfellbar plate av kryssfiner med kanter. Om dere har litt dårlig plass i heimen kan et veggmontert stellebord være tingen! Det tidløse skandinaviske design kombineres med ulike funksjoner og stil.


Allerede fra den første dag blir stellebordet en viktig plass i hjemmet for deg og din baby. Det elektriske stellebordet som løfter barna fra gulvet til perfekt arbeidshøyde! Barna går på bordet selv, og når stellet er over, kjøres bordet ned og barnet kan gå av. Bordet går lydløst og hurtig både opp og ned. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.


Stellebord vegg

Den gode nyheten er at ingen av bordene velter. Når du skal ut og kjøpe stellebord , er det viktig å tenke på at det skal brukes i flere år. De aller fleste bruker bordet helt til barnet slutter med bleie. Utvalget i stellebord er stort og vokser hele tiden - alle familier og deres behov ser jo forskjellige ut! Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


Bor dere lite kan kanskje et vegghengt stellebord være et alternativ, da fester man helt enkelt et utfellbart bord i passe høyde på veggen. Arbeidsflate 93xcm. Løftekapasitet: kg. Stellebord 100xcm. Hvit ABS-plast gjør rengjøringen enkel, ingen kroker det smuss og bakterier kan gjemme seg.


Stellebord vegg

Med kurv og klembeskyttelse. Styreenhet med spiralledning kan plasseres på vegg , utenfor barns rekkevidde. Et praktisk veggmontert stellebord produsert i kvistfri furu fra New Zealand. Har du et lite bad eller barnerom, er dette en perfekt plassbesparende løsning, montert på veggen vil stellebordet bygge lite i dybden når lukket.


Selve stelleplassen er 50xcm. I denne kategorien har vi flere forskjellige typer av stellebord , trekk til stellebordsmadrasser, babybaljer og innlegg til badebaljen eller badekaret. Mykt, oppblåsbart og sammenleggbart stellebord er perfekt å ta med når du reiser eller når du skal bort på besøk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg