tirsdag 15. oktober 2019

Nye stjernetegn

Nye stjernetegn

Det betyr at prosent av oss er født i et annet stjernetegn enn det vi har trodd. Det er dårlig nytt for alle som har tatovert stjernetegnet sitt. Sjekk ditt egentlige stjernetegn nederst i saken. Men nå som astronom Kunkle har laget nye datoer melder seg behovet for det gamle stjernetegnet igjen.


Nye stjernetegn

Så er du født i perioden 30. Et nytt stjernetegn endrer alt. I vestlig astrologi er dyrekretsen delt i felt – et til hvert stjernetegn – på grader hver. Dermed blir det 3grader hele veien rundt.


Siden jorden bruker 3dager på å reise rundt solen, flytter solen seg om lag én grad hver dag i forhold til stjernetegnene. Derfor tar det om lag dager før solen er inne i et nytt stjernetegn. Læs mere om det 13. Ingen officiel ændring af stjernetegn. Nu diskuteres det så hvorvidt vi kan regne med de hidtil anerkendte datoer for stjernetegn.


Nye stjernetegn

Flere eksperter i astrologi mener at de med høj sandsynlighed har ændret sig så meget at man taler om “ nye stjernetegn ”. Her er de nye tider for stjernetegnene. Se om du skal til at kalde dig krebs i stedet for løve. I Numerologi jobber man ut fra at de foranderlige syklustallene treffer våre faste personlighetstall for å trigge frem hendelser og følelser for at vi skal utvikle oss videre. Personlig år-syklusen går fra til 9. Gratis Framtids, Astrologi, Horoskopene. Det gjør, at de konstant, prøver nye ting, og nesten ingen vannmenn kan sitte stille.


Det kan både være positivt og negativt, avhengig av hvilken partner de velger å satse på. Spontanitet og å leve i nuet bør altså være nøkkelord for enhver som krysser vannmannens vei. Klikk deg videre og se hvilken rase som er mest kompatibel med ditt stjernetegn.


Nye stjernetegn

Tvillingen elsker å bli kjent med nye mennesker, og trives i store og sammensatte selskaper. Horoskop etter fødselsdato - styrende planet Horoskop - stjernetegn Fødselsdato - Måned Styrende planet Påvirkende planet Væren 21. MARS SOLEN Tyren 21.


VENUS MÅNEN Tvillingene 22. Intet nytt under solen Det er på sin faktaside for barn, Space Place , at NASA skrev om det stjernetegnet og selv om det skaper bølger i astrologiens verden, er det ikke noe nytt for de som studerer stjernehimmelen vitenskapelig. Nye opplysninger gjør at du må tenke over saker og ting på nytt.


Nettavisen gir deg nyheter døgnet rundt hver eneste dag hele året også med det siste fra økonomi, sport og livsstil. Babylonerne brukte i begynnelsen konstellasjoner, men ville ha bare 12. Slangebæreren ble forkastet som en del av dyrekretsen. Den nye dyrekretsen: - Steinbukken: 20. Den er i sitt ess når den kan pønske ut nye ideer og sette i gang nye prosjekter og har en tendens til å kjøre over alle i sitt nærvær for å få gjennomslag for sine planer.


Når det kommer så langt at planene skal realiseres foretrekker den ofte å overlate jobben til andre og i stedet konsentrere seg om å klekke ut nye ideer. Alle stjernetegn – find dit her. Stjernetegn er bestemt ift. Er du født i Væren?


Da er du dynamisk, høy avgjørelseskraft, har stort initiativ og motivasjon og er ærlig og direkte. Men du har også en tendens til sinne, aggresjon, grovhet, utålmodighet, egoisme og raseri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg