onsdag 30. oktober 2019

Klær 90 tallet

Største utvalget av merker og klær. Hurtig Frakt - Kjøp Nå! LES OGSÅ:problemer vi hadde på 90-tallet. La oss mimre år tilbake i tid. Mye av det er blitt populært igjen nå, mens andre ting aldri, aldri, aldri bør dukke opp i klesskapet ditt igjen.


Det kunne aldri bli for mye sleng.

Vi har et stort utvalg av -tallskostymer til både kvinner og menn, så du kan skru tiden tilbake til det vår generasjon vil kalle det aller beste tiåret, nemlig 90-tallet. Henda i været, alle som elsker -talls klær ! Vi har latt oss inspirere av 90-tallet og har satt sammen et klassisk utvalg av klær og tilbehør til damer, herre og barn. Martens, pilotbriller, gensere fra adidas og undertøy fra Calvin Klein - her finner du det beste fra dette ikoniske tiåret med morsom og leken mote.


Det var veldig stor forskjell på begynnelsen av tallet og slutten av tallet. Jeg skal på talls party å lurer på om noen har tips til hva jeg kan ha på meg? Hva var pop på tallet ? Jeg tenker platåskol, dyreprint, spreke farger, hårmascara, jeansjakke, midtskill, glitter.


Og repertoaret utvides stadig fra Dr.

Martens støvler, rutete flanellskjorter og blomstrete kjoler. Også de korte magetoppene, stramme halskjedene og platåskoene blir det flere og flere av på scener og fortau verden over. Men også pop fra artister som Micahel Jackson, Prince, Madonna og Kylie Minouge.


Spice Girls og Backstreet Boys, med Tamagotchier og Pogs og TV-serier som ”Fresh Prince of Bel Air” og ”Friends”. Stilen på 90-tallet er preget av lyse, høylivede jeans, magetopper og platåsko, samt midtskill og musefletter. Dersom du skal på en kostymefest med tema fra 90-tallet , kan du vente deg mye moro.


Dagens voksne og unge. Ikke hvilke tøfler som helst – Birknstocktøfler. Moten på 90-tallet er både elsket og hatet, men uansett hva du mener om tiåret så er det ingen tvil om at det inneholdt en rekke uforglemmelige trender. Dette kan du se etter hvis du vil kle deg i 90-tallet.


Så nærmer vi oss nåtiden og mange av oss var selv unge den gang på 90-tallet. Sterke farger, store skulderputer, dyreprint, syrevaskede jeans og glorete grilldresser. Det er bare noen av assosiasjonene mange får når de tenker på 80-talls klær , og ikke alle er like positive. På 90-tallet var det helt greit med korte korte magetopper.


Dette er også en quick fix for klær til -tallsfest ettersom du bare kan klippe av, eller knyte opp en vanlig topp. Magetopper har også fått en liten comeback – så kanskje finner du en på klesbutikken. Reglene” var mye friere enn hva de tidligere hadde vært.


Moten fra tidligere år kom tilbake i perioder.

SIDE2): -tallsmoten med et hint av 80- tallet er på full vei tilbake i årets trendbilde. Bootcut jeans var populære allerede på 60- og 70- tallet og fikk sitt store revival på 90-tallet – f. Ny kombinasjon: Kvinner styler bootcut jeans med bomullstopper i lett oversize modell som puttes løst ned i linningen. Kompletter med creepers eller platåsandaler. Hippie-tidens mote og kostymer er virkelig noe for seg selv.


Her finner du slengbukser, korte kjoler og skjørt, pannebån frynser, og masse, masse blomster. Alt som kan spre fred og glede, rett og slett. Hippie-moten fra 60- tallet var inspirert av opprør mot det konforme og kommersielle samfunnet. Klærne var ofte laget av naturlige stoffer, slik som bomull og hamp.


Vi har samlet masser av fete 80-talls kostymer. Det ble mer normalt for jenter å kle seg lettkled men også å kle seg litt mer mannlige med jeans og store ola jakker og collage jakker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg