torsdag 3. oktober 2019

Takkekort fødsel

Lag personlige babykort med egne bilder og tekst! Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her.


Takkekort med fargetrykk av høy kvalitet, rabatt - Bestill nå! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Skap unike og personlig takkekort etter fødselen med bilder av din baby og dine egne ord - eller bruk en av våre mange maler for å gjøre prosessen enda enklere. Rask leveranse - vi trykker i Norge. Er du litt usikker på hvordan du skal formulere deg? Da har du kommet på riktig sted!


På denne siden kan du finne forslag til hva du kan skrive på takkekortet fra den lille, nyfødte baby. Vi lagde selv i photoscape, brukte en ramme med små bilder rundt og stort i midten, la inn teksten: Takk for oppmerksomheten ved min fødsel. Den la vi på skrått midt på bildet.


Så skrev vi navnet og fødselsdato nederst.

Printa ut hjemme og sendte avgårde :) Vi kjøpte en fotoprinter her om dagen for 7kr, den er bare suuuuper! Har jo allerede fått noen småting av venninner selv om det er mnd igjen, er det normalt å begynne å skrive opp alt dill og dall man får for å sende takkekort ? Er ikke så vanlig med takkekort etter fødsel her jeg er ifra iallfall. Pleier dere å skrive takkekort ifb. Bursdagsgaver også?


Bruk en av våre maler som inspirasjon eller lag noe helt unikt. Sjekk resultatet online før vi trykker det for deg på papir med høy kvalitet. Enkelt eller ekslusivt - valget er ditt! Lag vakre takkekort til konfirmasjon, bryllup, dåp, bursdag eller andre anledninger. Velg blant de mange fine designmalene eller designe kortet selv.


Velg først format og sideantall i menyen. Lag dine personlige takkekort , bryllupskort, konfirmasjonskort og invitasjonskort. Raskt, enkelt og på papir av høy kvalitet! Leveres i sett med stykk.


Det som er så fint med lage kort selv program er at du får det akkurat slik du vil ha det. Skal du for eksempel invitere til bryllup? Da kan du lage ditt kreative kort med eget bilde når du inviterer gjestene til den stor dagen, og koselig også å lage et takkekort i samme stil.

Takk gjestene dine for oppmerksomheten med et personlig takkekort. Slipp deg løs blant 2varemerker og finn dine favoritter. Det er vi stolte av og veldig glade for. Kjøp den nye caps kolleksjonen.


Baby takkekort etter fødsel med bilder og din personlige hilsen - Optimalprint For å gi deg en bedre opplevelse bruker Optimalprint informasjonskapsler. Ved å fortsette å bla gjennom websiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Her har vi samlet en rekke tekster som kan passe i anledning fødsel. Du kan finne tekst til babykort, til takkekort , samt dikt til den lille. Eller er det nok med takkekort etter dåpen?


Kan godt sende takkekort altså, men det jeg syns er litt kjipt er at det er noen i venneflokken og noen i familien som ikke har gitt noe. Det bryr ikke jeg meg om, men syns det er litt ubehagelig å gi takkekort til noen og i. Vi sender ikke ut takkekort ved bursdagsgaver. Og må innrømme at hvis noen synes det er rart å motta, så bekymrer det meg ikke det grann.


Men vi slo sammen dåp og barsel- takkekort for de som ga begge deler. Jeg syns det er veldig hyggelig å få takkekort , og jeg har fått av de aller fleste jeg har gitt gave til etter fødsel (evt babyshowergave). Jeg har inntykk av at det er ganske vanlig å sende takkekort selv om man får et til etter dåpen. Glemte å svare på hva jeg gjør med kortene.


Har du arrangert dåp, og skal skrive takkekort ? Er du usikker på hvordan du skal formulere takkekortet? For takkekort for navnefest, se denne siden: Invitasjon til navnefest. Kortshop er et lite trykkeri som produserer alt av trykksaker til høytider som bryllup, fødsel , barnedåp, navnedag, bursdag, fest, konfirmasjon og jul.


I tillegg har vi noen råfine dørskilt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg