onsdag 30. oktober 2019

Sove ute med feber

Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Ontdek het bij Wehkamp! Feber uit ons aanbod!


Ville dere latt småen på mnd sove ute i vogna når han har 3i feber ? Det er plussgrader og vindstille ute. Sove ute med feber? Anonym bruker skrev: Gud så spesielt, hvorfor må du lage en tråd om dette? Bak en toro sjokolade kake du.


Nei, da er det bedre å lage en tråd her og få gode idéer. Sikkert flere som lurer på hvilke kaker som er gode å lage dagen før. Sv: sove ute med feber Jeg synes det er greit og legge henne ut til tross for feber , så lenge hun ikke får trekk på seg. Rådet og ikke å være ute har nok mer basis i ikke å anstrenge seg enn ikke å være ute i seg selv.


En unge med litt feber har nok ikke veldig vondt av å ligge ute i vognen, godt pakket inn. Anbefalt førstevalg ved feber hos barn er paracetamol. Paracetamol er trygt og effektivt, og har lite bivirkninger når det brukes i riktige doser. Ibuprofen er andrevalg.


Effekten på feber og ubehag er sannsynligvis likeverdig med paracetamol, men ibuprofen er forbundet med mer bivirkninger og risiko for komplikasjoner. Er hjemme med sykt barn på år i dag. Hun har 3i feber og jeg lurer på om jeg bør unngå at hun sover ute. Hun bruker å ta duppen sin i vogna, og i dag har vi håndtverkere i huset, så det er del bråk inne. Jeg tror at grunnen til å holde barn inne når de har feber er at foreldrene da kan holde øye med ungene så de holder seg i ro.


Samt at hvis feberen stiger er foreldrene tilstede og kan sørge for medisiner etc. Hvis foreldrene er med ungene ute og holder øye med dem, tror jeg ikke det er så farlig å være ute. Kroppen prøver å danne så mye varme at virus og bakterier ikke skal kunne overleve.


På denne måte kan man si at feber er med på å bekjempe sykdommen. Hva kan jeg gjøre, når barnet har feber ? Et barn (eller en voksen) med feber har bruk for mer væske enn normalt. Når du har en infeksjon - for eksempel en forkjølelse eller influensa - er det bra med litt feber. Tar du febernedsettende, risikerer du at det tar lengre tid å bli frisk.


Baby feber sove ute Passer i fargene til Grovstrikket lue. Unisex skjerf med halskrage for trendy babyer og barn laget med mykt fôr for perfekt varmeakkumulering. Mine sover stort sett ute uansett. Eller har de rundt i feber sover de litt overalt, for da er det som regel bare et gang som er godt nok.


Blir ofte bare smålurer når de er syke. Er det greit å sove ute selv om man har feber ? Snuppa fikk feber i går kvel har vært forkjøla lenge og venter på jeksler. Målte 3 to ganger under armen i går før midnatt og ho fikk Alvedon(svensk). Ho våkna igjen og fikk ny Alvedon rett før halv seks.


Har en ettåring som er dårlig på fjerde dagen. Har hatt veldig høy feber , men den er borte, og nå er det tett nese, rennende øyne og hoste igjen. Men man får väl avgöra från gång till gång, hur mycket feber , hur kallt osv. Min son, 7månader är också sjuk just nu, med runt graders feber , han får sova ute. Ungen min nekter å sove dagduppen inne og sover ute til tross for forkjølelse med litt feber , dette har legen også sagt er uproblematisk så lenge jeg passer på tempen og ikke kler på alt for mye.


Om det er spesielle ting (for kaldt etc) så står han i garasjen eller boden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg