onsdag 9. oktober 2019

Tyrkia valuta

Valutaen i Turkiet heter Lire (TRY), og mange butikker, kaféer og restauranter aksepterer også Euro (EUR). Kontantuttak kan gjøres i minibanker samt i bank og på vekslingskontor. Betalingskort som ofte aksepteres er blant annet Visa, Mastercar Eurocard eller American Express.


Tyrkia valuta

Velkommen til vår valutakalkulator for tyrkiske lira som gir deg muligheten til å sammenligne dagens oppdaterte valutakurs med en rekke andre inkludert norske kroner. Shopping i Tyrkia er noe helt for seg selv - både på godt og vondt. Her kommer litt informasjon om den tyrkiske valuta (lira) og hvordan handelsstanden fungerer i Tyrkias travle turistområder. Det er ingen problemer å bruke euro i Tyrkia. På turiststedene er også prisene oppgitt i euro (eller pund der hvor det er mange britiske turister) Minibanker finnes overalt, mange hvor du kan ta ut også euro, dollar og pund.


Tyrkia er et ordnet og trygt land hvor du ikke trenger å være redd for hverken mat, vann eller tyveri. Tyrkia Tayyip Erdogan Det internasjonale pengefondet Valuta Per Hammarlund Makroøkonomi Bli varslet Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Er mye i Tyrkia og tar alltid med begge deler. Noen steder lønner det seg med lira, andre ganger euro.


Tyrkia valuta

Mange har faste priser i valutaene. Men generelt har det lite å si på kursen hva du bruker. Så det er helt opp til dere- begge deler fungerer. Den nye tyrkiske lira er valutaen i Kalkun (TR, TUR), og Nord-Kypros. Symbolet for NOK kan skrives NKr.


Norsk Krone er også kjent som Krones, og Krone. Norges Bank noterer ca. Kursene publiseres ca. Tyrkia har også et innlandshav, Marmarahavet, som av geografer brukes som skillelinje mellom Europa og Asia.


Tyrkia valuta

Tyrkia regnes ofte også som en del av det geografiske området Midtøsten. Landets offisielle språk er tyrkisk, som er morsmål for omtrent prosent av landets befolkning. Se våre reiser til Tyrkia her. Bestill din drømmeferie på ving. Kjapt og lekende lett å booke med.


Reserver Hoteller i Tyrkia online. Den tilsvarer million gamle lira (som var gyldig ut året). Den tyrkiske valutaen lira styrket seg rundt én prosent mot dollar tirsdag kvel etter at det ble klart at tyrkerne stanser krigshandlingene i Syria i 1timer. Tyrkia avviser meldingene fra USA om at det dreier seg om en våpenhvile. Den nasjonale valutaen er tyrkiske lira.


Tyrkia valuta

Det lønner seg å ta med Euro. Kredittkort kan brukes som betalingsmiddel i større butikker og restauranter. Tyrkiske lire kan ikke veksles utenfor Tyrkia. Det finnes mange banker ved ankomtshallen på flyplassen, hvor man kan veksle utenlandske valuta i sedler. Det kan lønne seg å sjekke med mobilleverandøren her hjemme hvilken leverandør man skal benytte i Tyrkia.


Valuta veksles på reisemålet. Valuta : Landets valuta er tyrkiske lira (TRY). De fleste butikker og spisesteder tar kredittkortene Eurocar Mastercard og VISA samt Euro. Vaksinasjon: Ingen vaksinasjoner påkrevet.


Enkel tilgang til valutakonvertering er ofte nyttig. Dette kan være greit for mennesker som reiser mye i utlandet eller for deg som handler mye med utlandet, men også deg som skal på ferietur til utlandet. Konvertering av valuta kan rett og slett være nyttig i mange tilfeller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg