fredag 25. oktober 2019

Ordtak for barn

A - Å Bursdagssitater Kjærlighet Morsomme sitater Astrid Lindgren Livsvisdom Norske ordtak Oscar Wilde Populære sitater Finske ordtak Nils-Fredrik Nielsen Varme sitater Medgang og motgang Videre Inspirerende sitater Per Fugelli Personlighetstest Selvforvikling. Trenger du et godt sitat? Disse finner du under Nordiske ordtak i vårt ordtakregister. Ta også en titt på samiske ordtak eller ordtak fra de andre nordiske landene: Sverige, Finlan Danmark og Island. Innsiktsfulle og morsomme visdomsord om barn.


Sitater om barn – Side 1. Barn er uforutsigbare. Et barn er en gave, og dets verdi kan ikke måles noe annet sted enn i hjertet. For mye kjærlighet skjemmer aldri bort barna.


Theresa Ann Hunt Det beste du kan gi dine barn , nest etter gode vaner, er gode minner. De som har barn gir oss ofte den rosenrøde versjonen av hvordan det er å ha barn. Selvsagt er det fantastisk, men noen ganger kan vi kikke på noen sitater om barn for å lære litt mer om den egentlige hverdagen. Her finner du morsomme og søte sitater om barn og hvordan det er å leve med barn. Finn et stort utvalg barnesitater nedenfor.


Ordtak for barn

Den som er redd for å få ondt i armene, får ondt i tarmene. Formålet med å undervise et barn er å gjøre det i stand til å klare seg uten sin lærer. Kategori: Elbert Hubbard Gode og glade skal menneskene være, som min gamle lærer Nicholas Udall sa når han slo oss, og etterpå lo han når vi gråt. Leter du etter sitater om barn ? Du vet aldri hvilken inkonsekvent handling de kommer til å ta deg for neste gang. Da har du kommet til riktig sted.


På denne siden gir vi deg flere fine og morsomme sitater om barn. Ordtak er i følge korte, velformulerte og poengterte setninger som på en konkret måte uttrykker livsvisdom, allmenngyldige sannheter, erfaringer, leveregler eller betraktninger av forskjellig slag. Ordspråk kan også inneholde forklaringer av naturfenomener, skikker og seder. Dikt for barn – av 5. En rund liten snømann, med en gulrot-nese så flott, fikk en dag besøk av en kanin, som var på vei til et slott.


Norske ordtak går ofte flere år tilbake i ti og kan være både kloke og mindre intelligente, morsomme og oppmuntrende. Bok alene gjør ingen klok, sa kjerringa, hun svidde grøten med nesa i kokeboka. Mange vil være mester før de er utlært.


Bare bok gjør ingen klok. Bedre ulært enn ille lært. Ungdoms lære er alderdoms lære. Lyde og lære er ungdoms ære.


Ordtak for barn

Nedenfor ligger to dokumenter: Brent barn skyr ilden inneholder ordtak , og Nød lærer naken kvinne å spinne inneholder ordtak. Ordtakene er gjentatt flere ganger nedover siden, så hver elev trenger bare én remse med alle ordtakene, de trenger ikke et helt ark hver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg