tirsdag 1. oktober 2019

Kili barneseng

Sprell tilbyr det beste barneromsinteriøret - se selv her! Velg en trygg seng til barnet ditt. Kjøp barneseng i flere farger og stiler her. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Kili barneseng

Den seneste modellen av Sebras populære barnesenger! Når barnet vokser ut av sprinkelsengen kan man anvende de to sidestykkene som følger me slik at sengen kan forlenges til en juniorseng. Flott kili vokseseng fra Sebra i god stand.


Pga høy vekt og størrelse er det et frakttillegg på kr. Denne sengen hadde vi fra før til storebror, og nå som vi venter en til var det ikke vanskelig å gå for samme seng igjen. Lekker og tidløs barneseng fra danske Sebra. Den nye Sebra sengen Sebra har nå kommet med en ny seng, og relanserer en oppdatert versjon av designklassikeren Juno sengen. Siden vi har bygget køyeseng trenger vi ikke denne fine sengen lenger.


Kili barneseng

Fargene går igjen i andre produkter slik at de passer, se f. En baby- og barneseng laget i bjørketre og sprøytet med giftfri maling. Pleksiglass er montert foran sprinklene i hode- og fotenden (pga sikkerhetsgodkjenning). Her kan du velge mellom solide barnesenger laget av heltre i klassisk design, eller fargesprakende senger med motiver av barnas favorittfigurer. Vi har senger som passer alle behov, stiler og hjem, uansett om dere vil ha en barneseng med smarte oppbevaringsløsninger, eller lenge har ønsket dere en seng med riktig lekker design til barnerommet. Original Sebra-madrass, men uten forlengelsesdel medfølger.


Den er uttrekkbar og blir da til en juniorseng på B70xL150. Det er montert pleksiglass i hode- og. Den er hel og pen, og har kun noen små avflassinger på noen millimeter et par steder, se bilder.


Kili barneseng

Det medfølger også to Sebra-madrasser med forlengerdel, hvorav den ene kun er brukt for å få ekstra høyde på madrassen (supert hvis man bruker sengen som bedside crib f.eks!) Den er altså aldri. Av hensyn til sikkerheten er det montert inn pleksiglass i de smale sprinkelfeltene i hode- og. En seng å vokse i, da man trekker ut sengen da barnet vokser. Fantastisk design og kvalitet.


Kili at your service! Se alle kombinasjonsmulighetene! Store Rabatter her De Beste Priser Nå! På lager - rask levering! Hos oss får du barnesenger i alle størrelser og utførelser – vugge eller sprinkelseng til minstemann, eller bilseng, høyseng eller etasjeseng til de som er litt større.


Kili barneseng

I menyen over finner du underkategorier hvor du kan velge å se sengene etter størrelse eller type. Til babyer og små barn er en sprinkelseng en ypperlig løsning, som dessuten tar seg fint ut i rommet. Her på huset har vi massevis av lekre og funksjonelle sprinkelsenger barnet ditt garantert kommer til å stortrives i! Høy pris betyr imidlertid ikke nødvendigvis alltid at en sprinkelseng er et godt kjøp. Hovedårsaken bak det svake resultatet, er at laboratoriet avdekket både klemrisiko og svake materialer.


Sebra Interiør's møbler er dansk design, skabt til børn og deres familier. Møblerne lever op til de gældende europæiske standarder. Sengen er sikkerhetsgodkjent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg