mandag 14. oktober 2019

Råd mot bihulebetennelse

Bihulebetennelse - kjerringråd Bihulebetennelse. Det er mulig å bli kvitt tett nese på grunn av bihulebetennelse Les mer om bihulebetennelse. Plages du mye med bihulebetennelse ? Det er derfor ikke noen god opplevelse å fly med bihulebetennelse. Noen sliter med kronisk bihulebetennelse noe som gjør at de stort sett får det hver gang de er forkjølet selv om det ikke er smittsomt. Bli kvitt bihulebetennelsen.


Da er det greit å vite at det finnes kjerringråd som er til god hjelp. En dråpe peppermynteolje i hvert nesebor, det løsner alt og sørger for å åpne der du ikke viste du hadde åpninger engang, hehe. Råd mot bihulebetennelse. En av de vanligste symptomene på bihulebetennelse er hodepine og trykk mellom nesen og øyenbrynene.


Det finnes mange smertestillende medisiner som kan hjelpe, men de er ikke alltid like effektive. Derfor ønsker vi å fortelle deg om en naturlig behandling som inneholder en ingrediens som er bra mot bihulebetennelse og spesielt hodepine. Både anerkjent bruk av urter og kjerringråd er angitt, og rådene er hentet fra mange forskjellige kilder.


Råd mot bihulebetennelse

Når man blir forkjølet vil det derfor være en god ide å sørge for god passasje ved å bruke medisin som nedsetter hevelsen i neseslimhinnen (De fleste typer nesedråper og nesespray mot forkjølelse du kan kjøpe på apoteket har denne virkningen.) Gode råd når man har symptomer på bihulebetennelse. Unngå fysiske anstrengelser. Les også: De beste rådene mot forkjølelse. Behandling av langvarig bihulebetennelse.


Dersom man har bihulebetennelse i over tre måneder kalles det kronisk bihulebetennelse. Ved langvarig bihulebetennelse , kan behandling over tid være nødvendig for å få bukt med plagene. Ellers er et generelt råd å sove med hodet høyere enn kroppen. Da kjennes ikke bihulene så tette som om du ligger flatt.


Råd mot bihulebetennelse

LES OGSÅ: Fem knep som knerter forkjølelsen Kan bli betennelse Dersom du ikke tar grep, kan de tette bihulene dine bli betente, og bihulebetennelse er sabla vondt, så det vil du helst unngå. En bihulebetennelse kan skyldes enten virus eller bakterier. Har ett råd til deg som er ganske drastisk, men som skremte bihulene mine såpass at jeg ikke har hatt bihulebetennelse på år.


Mange er veldig raske til å ty til antibiotika når det kjenner symptomer på en bihulebetennelse , men antibiotika hjelper som kjent ikke mot virus. Infeksjonen gjør at det dannes puss eller verk i bihulen. Vi har to kjevehuler, to pannehuler, mange små bihuler rundt nesen og en bihule inn mot hjernen. Det er i kjevebihulene og pannebihulene det er vanligst å få bihulebetennelse. Nå har jeg hatt bihulebetennelse siden mandag, er litt bedre nå, men over ene øyebrynet er det ømt når jeg trykker, og verre når jeg bøyer meg fram.


Har prøvd både vanlige nesedråper, saltvannsdråper og smertestillende - dette løser opp litt, men har ikke hjulpet så mye mot smertene. Hvite blodlegemer, av typen eosinofile celler, klumpet seg rundt soppsporene. Dette tydet på at kronisk sinusitt var en immunreaksjon mot sopp. Antibiotika er ikke særlig effektive legemidler mot bihulebetennelse , men kan noen ganger brukes mot bihulebetennelse som er forårsaket av bakterier.


De fleste med bakteriell bihulebetennelse blir som oftest bra uten. Noen merker bedring etter å ha inhalert damp for å åpne tette bihuler, men det er en risiko for. Sår og tørr hals er ikke særlig behagelig. Ofte kan det være kløe i halsen i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg