mandag 14. oktober 2019

Reflex regntøy

Stort utvalg, enkel bestilling og rask leveranse, kjøp ditt nye regntøy i dag! Kjøp regntøy hos Outnorth. Prisløfte, rask levering og kostnadsfritt bytte.


Vi ønsket å få med oss de sentrale leverandørene av regntøy. Enkelte produsenter har ikke hatt årets regnsett klart tidsnok.

Stormberg er soleklar testvinner, Didriksons kommer hakk i hæl. Pyret, Reflex og Kaxs befinner seg på midten. Kattnakken får fire stjerner. To av stoffprøvene tålte ikke vanntrykket.


Godt regntøy er alfa og omega her oppe i nor ikke minst når det gjelder barna. De små må få leke fritt utendørs uansett vær! Her på huset har vi derfor et godt utvalg av komfortabelt og funksjonelt regntøy for barn i alle aldre!


Leveringstid er omtrent 2-dager, avhengig av hvor du bor i landet.

Vi gjør oppmerksom på at skoler, bedrifter og barnehager får spesielle priser. Der er den, vannpytten og ditt barn er akkurat mellom den og deg. Kjeft så mye du vil, det kommer alltid til å være morsomt å hoppe i vannpytter. Vi har hele sett, enslige plagg og alt annet du kan tenke å trenge for å ha det gøy i “dårlig” vær. Regndressens viktigste oppgave er å holde vannet ute og barna tørre.


Samtidig må de tåle hard barnelek både i sandkassen og i klatrestativet. Hetten kan også tas helt av. Foran har jakken både glidelås og trykknapper, samt to små lommer. PVC- regntøy som brukes i regn, blir fort skittent, men Mikk-Lines regntøy kan vaskes eller tørkes lett av med en fille.


Mikk-Line regntøy har ingen ekstra funksjoner, og bruken begrenser seg til regnfulle dager. Nettleseren din er utdatert! Du burde oppdatere din nettleser for å oppleve både denne og flere andre nettsteder best mulig. Les mer om hvordan du kan oppdatere din nettleser. Hos oss finner du alt barnet trenger!


Barnas Hus er Norges ledende kjede for babyutstyr og barneklær. Størst på barnevogner, bilstoler, utetøy og ullklær til barn.

Noen som har klart å selge Reflex regntøy som er brukt av unge? Eller er det best å bare gi det videre? Søk etter reflex regntøy på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på reflex regntøy fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Reflex-regntøy på tilbud på BABYSHOP til 1kr! Kunne ikke passet bedre når Store-snuppa har vokst fra regntøyet sitt! Bra regntøy er laget av et materiale som er fritt fra ftalater, bly og andre miljøgifter.


Derfor kan det være lurt å ha i bakhodet at det billigste valget ikke alltid er det beste. Regntøyet skal ha tette sømmer og uansett om det er en kald sesong du planlegger å bruke plagget, så skal fôret regntøy alltid takle moderat lav temperatur. Skikkelig regntøy lar barna gå på eventyr i all slags vær I motsetning til mange voksne (selv om det naturligvis finnes unntak), så elsker mange barn regnvær. De kan nesten ikke vente med å komme seg ut og hoppe i sølepytter eller plaske rundt i øsregnet.


Barn gir rett og slett regnet den kjærligheten som det faktisk fortjener. Regntøy til barn: Prisen sier lite om kvaliteten. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær skal vi tro ordtaket.


Uansett kan et godt regntøy hjelpe barna å holde på varmen i norsk ruskevær. Her gir vi deg en oversikt over hvilke regntøy du burde styre unna og hvilke du burde vurdere. Petter og Pia fører barneklær av høy kvalitet som er brukervennlige for barn.


Vi fører kvalitetsmerker som Reima,Joha, Name It mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg