Myke karameller – finnes det noe bedre? De er lette å lage og krever ikke lang koking. Dette er det perfekte julegodteriet og den perfekte, spiselige julegaven! Merk at karamellene blir harde når de er kalde, men de blir myke igjen om du lar dem stå en liten stund i romtemperatur. Tips 1: Det er viktig at du bruker søtet kondensert melk, og ikke vikingmelk.
Begge deler er kondensert melk som selges på hermetikkboks, men den søtete. Myk sjokolade med karamell. Søtt, salt, seigt og knallgodt! Bedre blir det vel ikke? Foto: Pontus Ferneman.
Mørk eller lys karamell. Det fine med denne oppskriften, er at du både kan lage harde og seige karameller. Alt du eventuelt må variere er hvor lenge du har blandingen i mikrobølgeovnen: Ni minutter gir en mørk karamell som blir hard når den får stivne, mens 7. Test konsistensen underveis ved å dyppe noen dråper av blandingen i kaldt vann. Massen skal ha være myk og karamellaktig.
Bruk gjerne et sukkertermometer. Hell over i en liten firkantet form kledd med bakepapir. Skjær karamellen når den er avkjølt. Pakk i plastfolie og gi bort deilige, myke karameller i julegave! Følg med på fargen og sjekk om karamellen består dråpetesten.
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.
Seige, gode fløtekarameller er julegodt du garantert blir hekta på! Pynt dem med frysetørket bringebær, tyrkisk pepper, flaksalt eller annet godt, og pakk dem inn i cellofan så har du en kjempefin spiselig julegave. Oppskriften gir ca. Poenget er å få biter av karamell som fortsatt er myk , inn i sjokoladefondaten. Du kan også lage saus, avkjøle den og ha den i en sprøytepose.
Tyt inn litt karamellsaus etter at du har fylt formene med sjokolademassen. Sjokoladefondant med flytende, salt karamell ca. Hei, hadde så lyst å prøve å lage karameller, så fant jeg din oppskrift.
Karamell g sukker 15. Men min karamell ser ikke så fin ut som din. Hva har jeg gjort galt?
Nettsiden vår plasserer informasjonskapsler (cookies) på enheten din dersom du har godkjent det i innstillingene i nettleseren. Informasjonskapslene brukes for å forbedre nettsiden, samt til analyse og interessebasert reklame. Topp med kremfløte, nutella og karamelliserte nøtter.
Saftig myk kake med mørk sjokolade og nutella. Ida Grans popcorn med karamell. I dag hadde vi akkurat nok tid mellom lunsj og middag til at det passet å åpne ei pakke kjeks. Hvis du ikke har termometer som du kan ha i gryten under koke prosessen så er ikke dette noen problem.
Før i tiden klarte de seg utmerket uten alle disse moderne dyppedittene. Deres triks var å ha en skål med iskaldt vann, ta litt karamell på en skje og dypper denne ned i det iskalde vannet. Denne kaken er utrolig god. Frostingen på denne kaken er laget av kaffe og karamell. De passer perfekt sammen.
Til denne frostingen så brukte jeg et nytt produkt som har kommet som heter Instant Coffee Guatemala. Tvistet myk karamell (min KG) Fløtekaramell En god og kostnadseffektiv måte å nå ut med budskapet sitt på. Med klassiske smaker vi alle kjenner, er karameller et sikkert kort som blir godt mottatt overalt.
Har du temperaturmåler beregnet på varmt sukker kan du bruke denne. TIPS: Du kan bestemme karamellens konsistens ved å enten ta den av før den blir 1grader, eller ved å varme den ytterligere. Ved 1grader vil du få en meget myk karamell.
Smelt smøret i en kjele. Tilsett søt kondensert melk, sirup, salt og sukker. Kok opp mens du fortsetter å røre godt hele tiden.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.