tirsdag 9. august 2016

Babyverden termin

Beregn ut fra termin : Det kan virke rart å beregne terminen når du allerede vet termindatoen, men det kan være lurt om du vil ha oversikt over milepælene i svangerskapet. Kanskje har du tidligere brukt terminkalkulatoren til å beregne termin , og fått terminen flyttet på ultralyd – men vil ha oversikt over viktige tidspunkter i. Beregn termin i terminkalkulatoren, og les hvor vanlig det er at babyen blir født på termin. Om ulike utregningsmetoder og hvilken som gir riktigst termin.


Hos oss skal du enkelt finne svar på dine spørsmål.

Lyst til å møte andre som er i samme situasjon? Noen du så anonymt du vil kan snakke om alt mulig med? Noen som forstår den her utregningen? Hvordan har legen regnet her?


Sandviks utfordrer det kjente og skaper det nye. Prøver litt av hvert for å få tiden til å gå her. Hadde termin i går og er ingen tegn til fødsel enda, så prøver minst mulig å tenke på når det skal starte eller se etter tegn, men heller fokusere på andre ting Dra på senter, dra ut å spise, handle, gå turer, se på filmer, gjøre husarbei høre på musikk, lese, tegne osv.


Det er gratis og tar kun minutt.

Men hvor er lillemann? Jeg trodde jeg hadde forberedt meg på at jeg skulle gå over tia. Og at termindatoen ikke var dagen det kom til å skje!


At det kunne skje når som helst etter termin. Etter kl ble i natt underbevisstheten tok over helt! Nå går timene helt sykt treigt! Fy hvor jeg gleder meg nå! For deg som prøver å bli gravi er gravid eller har små barn.


Nyheter, fagartikler, eksperter og forum. Les siste innlegg i Liljabloggen – en oppsummering av de tre første. Vi takker Lilja for følge og ønsker familien et godt nytt år sammen. Dere som ble satt i gang FR termin , hva var grunnen for det?


Terminen kvalifisert gjetting - En termin vil aldri vre et fasitsvar med to streker under, men en kvalifisert gjetting med 4-prosent sjanse for treffe riktig. Stripping fr termin , effekt? Der var det endelig noen som hadde skrevet et innlegg her Håper du sitter med positiv test om en uke ja!


Babyverden - Regner din jordmorlege termin ved 4eller.

Tester vel om en uke selv. Har du termin i sommer? Da kan du få en fødselsopplevelse litt utenom det vanlige. Deler på denne siden. Karine Næss Frafjord med seg en ekspert i studio.


Les deg opp på svangerskapet, så slipper du være redd for helt normale ting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg