fredag 5. august 2016

Sunne matmuffins

Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling! Verken Sunne vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken! Muffinsformer kan også brukes til å lage gode og mettende matmuffins av sunne og næringsrike ingredienser.


For å få næringsrike matmuffins gjelder det i hovedsak å bruke riktig meltype og fyll. Havremel gir fiber, mektighet, stabilt blodsukker og ikke minst viktige næringsstoffer. En oppskrift laga i mange varianter, rett og slett fordi grunnoppskrifta er så god og veldig populær hos dokke! Til denne oppskriften på matmuffins trenger du middels store muffinsformer eller et muffinsbrett. Av denne grunnoppskriften skal det bli - muffins.


Disse muffins oppskriftene derimot, er super sunne ! Lagd med masse proteiner, sunne fett- og karbohydratkilder. De gir deg perfekt energi hele dagen. Frokostmuffins, lunsjmuffins, middagsmuffins, dessertmuffins. Herlige matmuffins som passer ypperlig til å ha med seg ut på piknik, til en buffè eller til matpakken.


Lag gjerne en dobbel porsjon og frys ned noen som du kan ha på lur til neste gang du får lunsjgjester på besøk. Matmuffins med skinke og vårløk. Populær skolemat å ha med i sekken.


De passer perfekt som et lite kveldsmåltid eller etter trening. Småretter Kveldsmat. Hei alle Camillas sporty lesere! Jeg heter Maria og gjesteblogger hos Treningsfrue i dag.


Oppskrift på grove og gode muffins med ost og skinke. Her gir vi i POWER deg noen gode tips på hvordan du kan lage sunne matmuffins med variert fyll for en rask og smakfull frokost, lunsj, eller mellommåltid for hele uken. Lag deilige matmuffins og fyll dem med påleggsrester, grønnsaker og ost, etter smak og behag.


Disse er fylt med bacon, ost, paprika og timian, og er populære hos både store og små. Håper dere har en fin uke, enten dere nyter noen rolige vinterferiedager som meg eller har vanlige ukedager. Her har dere oppskriften jeg tipset om i helgen i min spalte på Godt. Dette er kjempegode matmuffins , som inneholder grovt mel og som likevel blir veldig myke og luftige i konsistensen. Muffins trenger slett ikke å være søte og syndige.


Sunne matmuffins

Eg veit dere er glad i sunne , enkle og raske løsninger, så desse er midt i blinken, og passer til både store og små! Under deler eg grunnoppskrifta som du kan piffe opp med frukt, bær, nøtter, frø, ulike smakstilsetninger med meir. Superenkle matmuffins som passer til alle måltider, og som er veldig smarte å ta med på tur!


Nyt sunne , gode og enkle muffins med den beste samvittighet! Og nei, det er ikkje meininga at det skal vere luftige og sukkersøte blåbærmuffins, desse er meininga skal vere så næringsrike og mektige at du kan ete dei som eit fullverdig måltid. Lag din egen variant og del den gjerne!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg