mandag 15. august 2016

Ferdig pepperkakehus

Bygg pepperkakehus superenkelt. Hekt delene sammen uten liming! Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Stort utvalg av barneinteriør, utstyr, leker og kostymer.


Ferdig pepperkakehus

Populære merkevarer. Kjente merkevarer i høy kvalitet og i alle prisklasser. Da er det jo veldig beleilig å kunne høre at du kan lage et enkelt pepperkakehus som likevel vil sette huset ditt på kartet?


Alt starter med å kjøpe et ferdig byggesett for pepperkakehus i dagligvarebutikken (les: EXTRA), så slipper du unna å bake delene som trengs til pepperkakehuset. Pepperkakehus er utrolig morsomt å lage, men det er ikke alltid man får det helt til. Noen ganger blir veggene skjeve og taket for stort. Her har vi flere tips til deg som skal lage pepperkakehus og som vil lykkes på første forsøk!


Ferdig pepperkakehus

Dette trenger du: bokser ferdig pepperkakedeig fra MENY, eller lag pepperkakedeig selv. Ikea sin deig virket som den hadde skilt seg og ikke var helt ferdig eltet, og da ble resultatet ujevnt og lite pent å se på. Samson og Baker Hansen egner seg godt til pepperkakehus.


Mange bruker adventstiden til å bygge pepperkakehus , enten ved å bake ut vegger og tak på egenhån eller bruke ferdige byggesett. Forskningsinstituttet SINTEF tar jul på alvor, spesielt når det er snakk om å bygge solide pepperkakehus. De har nemlig laget en grundig byggforskrift du kan bruke. Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Ferdig pepperkakehus

Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti. Lag pepperkakehus til jul! Det er årets morsomste tradisjon. Her finner du alt du trenger: Oppskrift på deilig pepperkakedeig, mal til det perfekte pepperkakehuset og den aller beste glasuren til å pynte med!


Sett på julemusikk og la morroa begynne. Visp eggehviten lett. Juster med mer eller mindre melis. Sprøytepose får du kjøpt ferdig med ulike tuter med forskjellig størrelse på hullene. Hvis du ikke har sprøytepose, går det fint å lage kremmerhus av matpapir som du vikler rundt hånden til en kjegle.


Men hvilke butikker selger ferdige pepperkakehus ? Forventer ikke ferdig montert altså, men ferdigstekt med rette kanter. Bor sentralt Oslo øst om det gjør det lettere. Resultatet er dessuten dekorativ julepynt som lukter nydelig og gir skikkelig julestemning. Her får du oppskrift og printbar mal på et lekkert pepperkakehus. Kjøp former til pepperkakehus.


Enkelt men hjemmelaget! Når Linn ikke pynter pepperkakehus er hun ferskvaresjef hos MENY Sande. Når hun skal bake selve pepperkakehuset, er det helst MENYs egen pepperkakedeig hun velger. Mitt beste tips til pynting av pepperkakehus er å bruke god ti og å tenke nøye gjennom valgene du tar.


Sett sammen et pepperkakehus med ferdige vegger og tak – kos dere med pyntingen! Omsider overkom jeg min egen prestasjonsangst og er nå endelig ferdig med pyntingen av årets pepperkakehus. I tillegg var det ufattelig kult å se reaksjonen deres da huset var ferdig ! Nedenfor deler jeg noen tips og triks som jeg har erfart når jeg har bygd pepperkakehus opp gjennom årene.


Mange av disse stammer fra min mor #128578; Ta deg tid til å tegne en god mal. Eller finn en ferdig mal på nett. Bland alt det tørre i en bolle, og bland inn sukker- og fløteblandingen.


Kna deigen godt og pakk den inn i plastfolie. La deigen ligge kaldt over natten. For julemas har man jo hørt om, men det er ikke så dumt å få mer tid til julen og mindre til maset. Søk Handlelapp Lukk lappen. I førjulstiden bygges det hus, kirker og andre konstruksjoner av pepperkakedeig både på skoler og i mange hjem.


Det finnes mange eksempler på spennende prosjekter innen pepperkakekonstruksjon som kan inspirere til arbeid i flerfaglige prosjekter. Mats Erland-Jensen er konditor på landslaget. Han driver eget konditori i Sandefjord og har en helt egen oppskrift til pepperkakedeigen som gjør det lettere å lage pepperkakehus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg