onsdag 31. august 2016

Skorpion og tvilling

Hvordan passer tvillingen og skorpionen sammen. Hvad siger stjernerne om et kærlighedsforhold mellem de to stjernetegn. Har en skorpion det en tvilling behøver. Læs mere om stjernetegn og hvem du passer sammen med på Horoskoper.


Skorpion og tvilling

Skjebnen til et romantisk forhold kan aldri forutsees. Allikevel er det alltid gøy å spekulere i hvordan stjernetegnene deres passer sammen. Vi har tatt en titt på de som IKKE er en bra match. Se etter en jomfru, tvilling eller en skorpion.


Og hold deg langt unna løven, som brøler for høyt for deg. Kjent vær: Lady Gaga. Som vær, liker du å være din egen sjef. Herre i eget hus, rett og slett.


Skorpion og tvilling

Du har en tendens til å dominere, og er uavhengig både økonomisk og mentalt. Jomfruen - kontrollert og utholdende (24. august - 22. september) Det krever litt tid og energi på å få frem Tyren i Jomfruen, da han vanligvis er veldig kontrollert. Det er dog ingen tvil om at riktig kvinne kan få frem villdyret i ham, og det er verdt å ta utfordringen. Noen er også allerede i et forhold og lurer på om partneren er den rette, og så har du de som meg som bare er ekstremt nysgjerrige.


Insider tok en prat med Ophira Edut som er med i duoen AstroTwin. Deres ekspertise er nettopp hvilke stjernetegn som passer best sammen. Det er langt mer sexy enn å aggressivt slå av en fyrstikk selv og blåse røyken i ansiktet hans, og hun vet det. Ei annen jente kan kaste seg hodestups inn i armene dine og rope ut sin kjærlighet fra hustakene. Skorpionjenta kommer sakte og forførende mot deg, mens hun lydløst leverer sin private melding.


Skorpion og tvilling

Det spiller ingen rolle hvor kul du er eller hvor bra forholdet deres er, da han vil se på dette som slutten på hans identitet og frihet. Skorpion og tvilling. Han vil ikke la seg bli bundet eller hersket av en kvinne. Du kommer til å bli hans ving og ikke hans lidenskapelige elsker.


Han elsker spenning og er god til overtaling og manipulasjon, han vil si hva som helst for å få det som han vil. Hvis du er ute etter som kan forføre, er tvilling mannen et godt valg. Et dypt og intenst seksuelt forhold og dere forhekser hverandre ved å være så totalt forskjellige.


Tvillingen hører mange stemmer i hodet sitt, og de. Skorpionen liker og forske og studere noe inntil de vet alt om emnet. Utfordrende sider: Når de hengir seg så mye til det de engasjerer seg aller mest i, koster det også mye å gi slipp på det. Derfor kan de føre til fanatisme, sjalusi, og eiendomstrang hvis de må rive seg løs fra noe de har gitt mye til. Når han først er i gang vil verken motkrangling eller en god klem hjelpe.


Eller du kan distrahere ham med et tv- eller radioprogram han liker. Dere er nesten på motsatt side av dyrekretsen. En interessant parforhold. Vandmand og skorpion. Den udadvendte, konverserende og sjove tvilling vil have svært ved at forstå fiskens drømmende natur.


Skorpion og tvilling

Selvom begge parter er villige til at tilpasse sig,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg