onsdag 24. august 2016

Name it vinterdress

Vi designer morsom og rimelig mote for barn med komfort og kvalitet i tankene. Rimelig mote for småbarn, barn og ungdommer med sterkt fokus på denim. Vinterens viktigste klesplagg. På Boozt finner du over 6merker.


Se vårt utvalg her!

Barn er ofte glade for å ha en vinterdress , fordi den er lett å ta på og av. Den skiller heller ikke på midten. På denne siden ser du komplett utvalg av smarte og funksjonelle vinterdresser fra name it.


Fullfør looken med smart tilbehør. Bli Club NAME IT-medlem og få 5- rabatt på ditt neste nettkjøp. Vær blant de første som får vite om salg, konkurranser og gaver. Fri frakt på bestillinger over 2kr.


Yttertøy og dresser til gutter, fra nyfødt baby og opp til år.

Vårdresser, softshelldresser og vinterdresser. Dresser fra Name It barneklær og Salto. Disse merkene er kjent for god kvalitet og god passform. Her finner du barneklær av høy kvalitet for barn i alle aldre fra name it.


Klær fra name it er morsomme, trendy, og laget i slitesterke materialer samtidig som klærne sitter godt og bekvemt på barna. For nyfødte babyer opp til måneder finnes klær fra name it NEWBORN. For små barn opp til år finnes. Mote for barn i alle aldre.


Skreddersy stilen basert på de nyeste trendene. Klærne er rimelige, og passer både til lek og spesielle tilfeller. Barneklær fra Name It finner du på Jollyroom. Name It Nitstorm vinterdress har best evner når det gjelder rivestyrke og fleksibilitet, mens vanntettheten er dressens dårligste egenskap.


Testfakta opplevde at den ikke er tett i sømmene. Ellers er slitestyrken gjennomsnittlig og pustevnen dårlig. Les tester og omtaler før du kjøper. En god og funksjonell vinterdress fra Name it.


Denne vind- og vanntette vinterdressen har helteipede sømmer, samtidig som den ventilerer godt.

Den er vattert med polyester, og har myk og varmende fleece på innsiden. De justerbare og avtagbare fotstroppene holder skoene skikkelig på plass. Softshelldressene fra Name It er også fine til vår og høst. Reima, Wheat og Name It er blant våre merker. Du vil finne et bredt utvalg i vinterdresser både til store barn og babyer.


Det er som man sier: Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Og med en god vinterdress til barna, er faktisk veldig mye gjort. Velventilert vinterdress som er lett å ta av og på I dressens ermer er det en snølås i form av en bord som sitter passe hardt rundt håndleddet.


Det er mulig å få inn en vott, men man kan også velge å ha votten utenpå borden, men innenfor ytterermet. Også i de litt videre buksebena har det fungert bra å trekke dressen over skoene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg