tirsdag 23. august 2016

Smelte gull

Mange av oss har eldre smykker liggende som vi aldri bruker. Resirkuler og selg ditt gull og sølv til Thune, og du kan få penger overført til din konto eller velge deg et nytt, flott produkt i våre butikker. Gull er en begrenset ressurs, og resirkulering av gull bidrar derfor til at det kan brukes om igjen og om igjen. Begrunnelsen var at gull bare utgjorde omkring en prosent av bankens internasjonale reserver, og derfor i liten grad bidro til å spre risikoen i reservene.


Dessuten har gull historisk sett gitt lav avkastning. Hvorfor selge ditt gull til Bjørklund?

Vi er Norges største klokke- og smykkekjede med over butikker og har over års erfaring. Jeg har spurt om dette i en gullsmed butikk , fordi vi ønsket å smelte om en gullklokke og forlovelses ringene våre til nye gifteringer. Men dette lar seg visstnok ikke gjøre , desverre. Man trenger helt rent gull for å lage nye ringer. Det de kan gjøre er å ta imot ditt gull og gi deg nytt tilbake , og så lage ringer.


Smelte ned gull hjemme er ganske enkelt. Smelting er det samme som smelte , men også innebærer fjerning av urenheter under prosessen. Kanskje har du noen gamle smykker og du ønsker å smelte det ned og gjøre noen gullbarrer for å selge, eller kanskje du ønsker å smelte gullet ned å danne egne smykker kreasjoner.

Ha en skål for gull og en for sølv. Det er en støpejerns-form som er delbar. Det finnes mange forskjellige varianter og størrelser. Hvor hyggelig er det ikke å smelte om et gammelt arvesmykke til nydelige gifteringer som du og partneren din kan bære livet ut? Mestergull har flere kunder som kommer for å levere gull og som får de vakreste smykker i retur når jobben er utført.


Ingen miljøgifter på avveie Som medlem av RENAS, landets ledende EE-returselskap, tar vi ansvar for våre produkter også etter endt levetid. Porøst gull er en utfordring når man ønsker å polere til høy glans. Derfor er det vanlig at omsmeltet gull ofte har små luftbobler i overflaten. Dette er noe du må være klar over hvis du ønsker å smelte om ditt gamle gull. Gull har spilt en vesentlig rolle i en lang rekke sivilisasjoner, både som tegn på rikdom, makt og fullkommenhet og i religiøse forestillinger.


Aztekerne betraktet gull som Guds utsondring, mens det for egypterne var gudenes kropp. Hos kineserne symboliserte gull yang (i motsetning til månemetallet sølv, som stod for yin), og dessuten Solen. Du kan smelte ned gamle, ødelagte eller out-of-fashion gullringer ved hjelp av en lommelykt til å gjenbruke gullet.


Gifteringene har ofte en enklere og mer klassisk utførelse enn andre ringer siden de skal bæres hver dag og tåle tidens tann. Vi har imidlertid et stort utvalg av spennende gifteringer i hvitt gull , gult gull , sølv eller kombinasjoner av materialer, med eller uten steiner, samt mønster og andre detaljer. Det går an å smelte den om.


Tror de fleste gullsmeder gjør det. Vet ikke hvor mye det koster.

Dersom du egentlig liker den, så går det også an å få gjort den mindre og fikset slik at den ikke ser så slitt ut. Gjenbruk av gull og diamanter er også viktig fra et miljømessig ståste og hos Gullsmed Heyerdahl kan du velge om du ønsker å selge gullet ditt, bytte det inn i vakre smykker fra deres byttegullkolleksjon eller smelte det om til et nytt smykke. Kanskje du ønsker et helt spesielt smykke du er alene om å eie? Kjøp og salg av gull er god business.


En ustabil verdensøkonomi får aksjene til å stupe, mens gullprisen holder seg høy. Selv om gullprisen er høy, tar gullforhandlerne en avanse på opptil. Penger for gullet du selger har du allerede innen timer. Aksel jobber daglig for å være raskest på ski, og vi jobber for å gi kundene våre Norges raskeste mobilnett. Ved å smelte gullmedaljen i utfor til verdens raskeste mann på ski, og spre gullet i våre SIM-kort, ønsker vi å makere at våre kunder alltid skal ha det raskeste mobilnettet!


Har nå lett i minst en time uten å finne det. En skal huske at nuggets er reint gull. Prisen er høyere enn karat gull som en ofte finner i vanlige smykker.


Gullet jeg leverer er renset med syre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg