mandag 1. august 2016

Bilseter test

Hvis barnet ditt kaster opp ofte, kan dette bli irriterende i det lange løp. Akkurat som Britax Multi-Tech kan bilstolen bli veldig oppreist i enkelte bilmodeller. Dessverre er stolen bare godkjent opp til kg, som er direkte dårlig i forhold til andre bilseter i denne testen , særlig i lys av den høye prisen.


Bilseter test

Etter nøye beregninger har ekspertene vurdert hvilke modeller som er de beste. Vi gjennomgår de forskjellige testene for best å kunne guide deg til å finne det bilsetet som passer best til dine behov. Likevel foreligger ikke testresultater for alle bakovervendte småbarnstoler i markedet. Plus Test er en frivillig test , som betales av produsentene.


I Forbrukerrådet- testen er den ikke blant de aller beste når det gjelder verken sikkerhet eller brukervennlighet, men i NAF- testen ble den best i test og kom under alle grenseverdier når det gjelder belastninger på barnets kropp. De har testet åtte godkjente bilseter til barn i vektklassen til kilo. Nå kan du bestille sertifikatet på nett. Det er lav risiko for feilbruk. Blant annet gir de den tysk-britiske sikkerhetsutstyrs-produsenten best score for beskyttelse av nakke ved kollisjon.


Likevel kåres ikke Britax Römer til vinner i årets barnesete- test. Vår XP-pute er designet for å la barnet bevege seg fritt. Men vi er klar over at puten kan trekkes tilbake i store bevegelser, noe som ikke skal skje under en bilreise. Vi tester regelmessig beltespenningen og legger stor vekt på den innvirkningen våre bilseter kan ha på bilens belte.


Tabellen viser stolene som har gjort det aller best i den store, europeiske barnesete- testen som utføres av ADAC og ICRT. I tillegg til front- og sidekollisjon testes en rekke andre aspekter. To ganger i året publiserer ADAC og ICRT (se underartikkel) resultatene fra verdens største og grundigste test av barneseter. Denne gangen har barneseter vært i ilden, fordelt på sju babystoler, tolv småbarnstoler og fire beltestoler.


Sammenlign priser på Bilseter , Babybeskyttelse, Bakovervendte bilbarnestoler, Belteputer. Finn tilbud på 8produkter fra Cybex, BeSafe, Britax og mye mer. Stort utvalg av farger og modeller.


Planlegger du bilferie med barna? Barnas Hus butikk her. Sikring av barn i bil kan være et komplisert tema, og hvilket barnesete du bør velge er viktig for trygghet og komfort.


I Prisguidens bilstol-guide presenterer vi bilstoler til barn som er best i test , og ser nøyere på populære modeller fra Cybex og BeSafe. Best i test ble Cybex Solution X2-fix. Dette er en sikker bilstol for større barn. Den festes med isofix og er enkel i bruk. Dersom du ikke har bil med isofix, må du gå for beltestol som festes med bilbelter.


PLUS- testen gjennomføres av Statens väg- och transportforskningsinstitut (VTI) i Sverige, og er frivillig for bilbarneseteprodusentene. Testen utføres på bilbarnestoler for småbarn, og gjelder for seter opp til kg. Anerkjente merker og testvinnere.


Bilseter test

Vi har bilstoler tilpasset alle typer biler, familier og barn. Hei, noen som vet hvordan jeg på en rimelig måte kan rense seter i en bil på?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg