tirsdag 16. august 2016

Offentlig gynekolog oslo

Anbefalte gynekologer i Oslo. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Din neste gynekolog finner du her.


Offentlig gynekolog oslo

VENTETTID: Vi har for øyeblikket stor pågang, og ventetiden er fra 3-måneder dersom problemstillingen ikke er vurdert som akutt av lege. TILDELING AV TIME: Henvisning må foreligge før time kan settes opp. Legen vil vurdere ventetiden, og du vil motta time per SMS eller brev. Oslo Medisinske Senter er et privat helseforetak med sentral beliggenhet i Oslo sentrum. Vi har kort ventetid for konsultasjon hos allmennlege og gynekolog.


Vi har også spesialister innen en rekke medisinske fagområder, slik som psykisk helse, gynekologi og obstetrikk og hjerte- og karsykdommer. Du trenger ikke henvisning for å komme til gynekolog ved Volvat og de har vanligvis kort ventetid. Gynekologene ved Aleris i Oslo har lang erfaring med både utredning og behandling av gynekologiske sykdommer og plager. Nedenfor kan du lese mer om ulike problemstillinger som våre gynekologer kan hjelpe deg med. Majorstuaklinikken har gynekolog sentralt i Oslo.


Våre gynekoger har bred erfaring og kompetanse innen sitt felt. Samtlige er tidligere overleger ved sykehus i Norge. Vi kan som oftest tilby time allerede samme dag.


Vil tilbyr kort ventetid for time hos gynekolog. Oslo City Legesenter er en etablert klinikk med lang erfaring og et bredt tilbud innen gynekologi. Finn gynekolog på Legelisten. Vi har spurt våre brukere om hva de ønsket at vi skulle legget til på Legelisten. Over 8har svart og hele svarte at de ønsket vi skulle legge ut gynekologer.


Enkel online bestilling. Opplev konsertbyen Oslo. Kjøp komplett pakke med hotell. Se det beste av teater i Oslo. Super bilferie i Oslo med halvpensjon. Bestill teaterpakke med hotell her.


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Reserver ditt Hotell i Oslo online. En 3D ultralyd er bilder av fosteret i farger og 3 mens 4D er film. Pasienter opplever både stor glede og trygghet av å få utført dette og våre gynekologer har lang erfaring i faget. Les mer om ultralyd her.


Kristin Lyng Gynekolog Oslo. Katrine Kirial Gynekolog Stavanger. Tina Tellum Gynekolog Oslo. Gynekolog med fleksible arbeidsmetoder Vår gynekolog stiller opp på timen og er tilgjengelig også på kveldstid og lørdager for å kunne yte rask og effektiv hjelp.


Velkommen til våre lokaler på Metro Legesenter i Lørenskog kun minutters kjøreavstand fra Oslo sentrum. Vi er opptatt av at ditt besøk hos gynekologen er tilpasset dine behov og ønsker. Kvinnelig gynekolog. I vår avdeling i Oslo har vi flere gynekologer.


Blant annet arbeider Dr. Caroline Becker i Oslo -avdelingen. Dersom du foretrekker kvinnelig gynekolog , så markerer du det i timebestillingsskjema.


Leter du etter etter gynekolog i Oslo ? Her møter du dyktige gynekologer med spesialkompetanse og topp moderne utstyr. Du får time raskt og uten henvisning. Har desverre litt dårlige erfaringer med noen som ikke har vært noe hyggelige. Jeg ønsker meg en som er vennlig og som kan få meg til å slappe av under undersøkelsen.


Kan dere anbefale noen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg