onsdag 17. august 2016

Bakt potet fyll

Finn laveste nettpris her. Her er tips til hvordan du får perfekt bakt potet , pluss tre typer fyll. Tips: Ønsker du en kortere baketi forkok potetene litt, f. Flere spennende potetretter.


Oppskrift Bakepoteter Rømme Påleggsskinke Revet ost Hermetisk mais hvis du ikke får fersk mais Salt og pepper Skjær av lokket på bakepotetene og skrap ut fyllet. Som fyll bruker jeg å ha oppdelt agurk, mais, sopp, råhakket løk, og monterer dette oppi poteten som da er ‘åpnet’.

Jeg bruker forresten også rømme til, og da gjerne med friske urter i, som topping. Jeg bruker sjelden kjøtt til, men finhakket skinke synes jeg smaker godt til. Men, godt tips med bacon, det skal jeg prøve neste gang. Det finnes så mange forskjellige måter å tilberede den på.


For det meste spiser vi den som tilbehør til middagsretter, for man kan liksom ikke bli lei av den ettersom man kan tilberede den på så mange forskjellig måter ut fra hva man ellers skal spise. Med den kan lett oppgraderes til å bli en spennende og smakfull rett på egne ben. En bakt potet kan serveres med all slags fyll.


Et veldig enkelt alternativ er å bruke rømme eller en smørklatt, denne varianten er med grønsaker og tunfisk - for å bygge ut til litt mer av et måltid. Fyll bakt potet med godt tilbehør.

Kryddersmør, hvitløksmør, rømme, mais, skinke og ost. Her er en variant med kremet kylling og sprøtt bacon. Lag på bålet, eller stek hjemme i ovnen til mange, med deilig fyll. En deilig rett som kan varieres etter smak og behag og som krever lite kjøkkenutstyr for å servere. BAKT POTET og tips til fyll.


En potet som skal bakes, skal prikkes i bunnen med en nål eller spiss kniv. Fyll avokadokrem og tomatsalat på toppen og litt. Rømme og smør er det aller enkleste, men her er det bare å bruke fantasien: kryddersmør, hvitløksmør, vårløk, bacon, skinke, mais, ost og mye mer.


Bakt søtpotet med fyll. Bakepotet gjør seg også godt som tilbehør til biff, laks og grillmat. Store myke poteter med f. Vi har fylt vår bakte potet med skinke, rømme og ost, men du kan fylle poteten med det du liker best. Smaker spesielt godt til biff.


Beregn en stor potet pr. Pakk potetene inn i aluminiumsfolie. Bakes midt i ovnen på 2grader i 1-timer. Stikk en kniv i poteten for å kjenne om den er ferdig.


Prøv bakt potet med hot tacosaus og guacamole, enkelt og greit og HOT. Guacamolen: Mos avocadokjøttet med en gaffel og bland inn de øvrige ingrediensene.

Smak til med salt og pepper. Selvfølgelig kan både hvitløk og tabasko sløyfes for den som ikke våget seg ut på det helt sterke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg