onsdag 31. august 2016

Gynekolog henvisning

Gynekolog Slike sykdommer kan f. Nedenfor kan du lese mer om ulike problemstillinger gynekologen kan hjelpe med. Det betyr at det ikke er nødvendig med ny henvisning ved kontrollopplegg som avtales i forbindelse med konsultasjonen, eller fordi du innkalles pga prøveresultater som tilsier videre undersøkelser. For noen vil det bare være aktuelt med en enkelt ekstra kontroll, mens det for andre kan dreie seg om oppfølgning over mange år uten ny. Undersøkelse og behandling skjer på en konfidensiell og profesjonell måte da gynekologiske problemer ofte er av personlig og intim natur.


Gynekolog henvisning

Du trenger ikke henvisning for å komme til gynekolog , og det er vanligvis kort ventetid. Det kan være noe billigere andre steder. Du kan også bestille time hos privat gynekolog uten henvisning som ofte har kortere venteti men timen koster da mer.


Hvordan oppsøke gynekolog ? Jeg forstår det jo egentlig da, særlig om du bor et sted det er lang ventetid hos gynekolog. Både jeg (som får henvisning og fastlege) og hun går til privat gynekolog hvert tredje år. Jeg synes det er verdt pengene, god service, hyggelige folk og en grundig sjekk av hele sulamitten (innvendig ul) gjør det verdt prisen. Anbefalte gynekologer.


Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Din neste gynekolog finner du her. Finn gynekolog på Legelisten.


Vi har spurt våre brukere om hva de ønsket at vi skulle legget til på Legelisten. Over 8har svart og hele svarte at de ønsket vi skulle legge ut gynekologer. For å komme til henne trenges det henvisning. Pasienten betaler egenandel i henhold til offentlig bestemte priser. Adalsteinsdottir driver privat.


TILDELING AV TIME: Henvisning må foreligge før time kan settes opp. Legen vil vurdere ventetiden, og du vil motta time per SMS eller brev. FLYTTING AV TIME: Har du fått tildelt time, vennligst ikke endre dersom det ikke er helt nødvendig.


Ny ventetid må i så fall beregnes. Det har vi nå gjort: informasjon om rundt 2privatpraktiserende og offentlige gynekologer er nå lagt ut. GYNEKOLOG MAREN BAUMANN.


Gynekolog henvisning

Dette betyr at du må bli henvist fra fastlege eller annet helsepersonell. Timeavtale vil bli sendt deg pr. Celleprøve av livmorhalsen kan redde liv. Unngå livmorhalskreft. Help us help you better!


Feel free to leave us any additional feedback. Det har gitt betydelig kompetanse i ultralyddiagnostikk med økt mulighet for å oppdage alvorlige underlivssykdommer tidlig. Vi behøver ikke henvisning fra lege.


Husk å unngå sensitiv informasjon om din helsetilstand når du bestiller time hos gynekolog via nettsiden. Du behøver ingen henvisning eller resept på forhånd. Ved henvisning til avtalespesialist vil egenandelen du som pasient må betale, være den samme som ved behandling på et offentlig sykehus. Egenandel er betaling fra pasienten som inngår i frikortordningen.


Pasientbetaling er annen betaling som kan kreves av pasienten, og som ikke inngår i frikortordningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg