torsdag 4. august 2016

Dnb forsikring hund

Lynrask hjemlevering av hundemat av kvalitet. Bestill på nett - rask levering! Høy kvalitet, tilpasset din hund. Levert raskt og gratis på døren. Når kun det beste er godt nok!


Fyll ut ett skjema 2. Let adgang til klinikken fra motorvej. Forsikringen dekker ikke gebyrer for direkteoppgjør da tjenesten er kostnadsfri fra Fremtinds side. Der er ikke bruksverdiforsikring på hest.


TV hjelper deg tester forsikring til hund og katt TV hjelper deg tester forsikring på hund og katt. Store forskjeller mellom forsikringsselskapene. Hund : DNB best i test. Prøver å finne ut hvilken forsikring jeg skal ha på valpen og det er veldig vanskelig.


Ser den billigste er DNB hvis jeg har en annen forsikring der. Men føler folk flest har Agria, så blir litt usikker. Må jo være en eller annen catch med en billig forsikring som DNB sin. Uten forsikring kan det bli kostbart å besøke veterinær eller kjøpe en ny hund hvis den dør.


Derfor er det betryggende å ha en forsikring som dekker slike utgifter. Vår hundeforsikring har flere fordeler: Du kan kombinere de dekningene som passer best for deg. Ved skade kan veterinæren ofte ta oppgjøret direkte med oss.


Pristest forsikring hund og katt Her får du billigst forsikring på hunden eller katten din. Blir hunden din borte eller stjålet og ikke kommer til rette innen tre måneder utbetales en engangssum som tilsvarer livsforsikringen. Bruksverdi er verdien til en hund som er trent til å gjøre spesielle oppgaver, slik som gjeting, trekking og jakting. Livslang, trygg og enkel veterinærforsikring som sparer deg for bekymringer. Med forsikring i Agria får du gratis samtaler med veterinærer og spesialister hvis hunden din skulle skade seg eller bli syk.


Det er ingen begrensinger på antall samtaler eller årsak! Be om bekreftelse på avbestilling fra reisearrangør hvor det også fremkommer hva man eventuelt får refundert. Reisedokumenter, bekreftelse på avbestilling samt dokumentasjon på avbestillingsårsak (legeerklæring som bekrefter akutt sykdom) sendes inn sammen med skademeldingsskjema til DNB Forsikring. Eg har hatt hunden min forsikret der. Fikk bruk for forsikringen også, da han måtte opereres for fremmedlegeme i magen.


DNB betalte ut uten problemer, og i tillegg er egenandelen veldig lav (i motsetning til Agria feks), så eg er fornøyd med de. Har du hund - og katteforsikring hos oss, får du: gode rabattordninger. Forsikringssummen for veterinærutgifter kan være opp til kr 50.


Sjekk hvilken pris og dekning du kan få. Valgt forsikringssum står i forsikringsbeviset. Vi forsikrer ikke raser som er ulovlige i Norge.


Forsikringen omfatter ikke sykdom som oppstår tidligere enn dager etter at forsikringsdekningen i Frende eller annet selskap trådte i kraft. Vi anbefaler dekningen Liv (tap av hund ) for alle hunder , uansett rase og bruksområde. Du får en utbetaling hvis hunden din dør eller må avlives på grunn av dyrevernhensyn som følge av sykdom eller ulykke som er dekket av forsikringen.


Summen som står i forsikringsbeviset ditt vil alltid være garantert ved utbetaling. Rask hjelp av veterinær. Få gratis hjelp av veterinærer og spesialister gjennom videosamtale på mobilen der du måtte befinne deg!


Er du usikker på om dyret ditt kan være plaget av noe eller skadet kan du få gode råd og eventuelt henvisning videre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg