fredag 5. august 2016

Bayonneskinke tilberedning

Du kan spise den kal skoren i skiver. Det klassiske er bayonneskinke med dillstua poteter og sennepssaus. Hvordan tilberede kokt juleskinke ? Bayonneskinke kommer normalt med en ytre emballasje og indre emballasje. Den innerste posen er beregnet for å bruke til koking av bayonneskinken , så det er viktig at du ikke kutter hull i denne når du fjerner den ytterste emballasjen.


Fjern den ytre emballasjen og legg 6g bayonneskinke med den indre emballasjen intakt i en kjele. Ta formen ut av ovnen og legg oppskåret bayonneskinke oppå grønnsakene. Ta en skje og øs litt av sennepsausen over bayonneskinken. Strø revet ost over skinken og sett formen inn i ovnen og skru varmen opp til 225°.


Les om hvilke stykker du kan bruke til hva og hvordan du tilbereder det på riktig måte. Den selges røkt og urøkt, rå og kokt. Jeg brukte lettsaltet, røkt ferdig kokt skinke. Jeg serverte den varm, men den kan serveres kald også.


En go enkel, gammel klassiker, som smaker like godt hver gang ! Legg bayonneskinken i en gryte og hell kaldt vann over så skinken blir helt dekket. Trekk gryten av varmen. Målt med et steketermometer skal temperaturen i den tykkeste delen av skinken være ca C. La skinken trekke i gryten ca minutter. Har en sånn liggende som jeg tenkte å ta til middag i dag.


Den heter kokt bayonneskinke , så den vil vel da antagelig være ferdig kokt. Er slik i rød plastinnpakning. Server røkt juleskinke med lekkert tilbehør som blåbærbraisert kålrot, mandel- og kaperspesto, potet- og purresalat og stekte pærer med kremost og bacon. Du er her: Hovedretter › Kogt skinke – opskrift med perfekt kogetid Kogt skinke - eller bayonneskinke - er et dejlig stykke kø som de fleste godt kan lide. Den skal koges i minutter - og hvile i vandet i minutter.


Kjøpte ei kokt juleskinke i butikken før jul. Jeg har ikke steketermometer, men ser mange oppskrifter sier at jeg trenger det for å tilberede skinka. Må jeg virkelig ha det ? Jeg tenkte å bare hive den inn i ovnen på rist over et stekebret.


For å se denne siden må du ha Gull-medlemskap. Du har fått et møljetall. Juleskinke har i grunn ikke noe spesielt med julen å gjøre, annet enn navnet juleskinke, dette er i utgangspunktet da lettsaltet og r. For mange hører skinke til i juletiden, og her får du en litt utradisjonell oppskrift på den klassiske røkte skinken.


Bayonneskinke tilberedning

Pakk skinken inn i aluminiumsfolie og stikk steketermometeret inn i den mest kjøttfulle delen av skinken. Legg skinken i ildfast fat eller lignende (med åpningen til steketermometeret øverst) og stek på over- og undervarme ved 1grader til skinkesteken har en kjernetemperatur på grader. Synes virkelig at produsenten burde ha skrevet noe om tilberedning på emballasjen!


Fortsatt god påske alle! Del dette innlegget. Opskrift på bayonneskinke og tilbehør (pers.) bayonneskinke på ca. Kog bayonneskinken ca.


Er det bayonneskinke du har fått, skal den også være merket med dato. Den pleier jeg trekke i en kasserolle med vann på plata. Nærmere et par timer.


Kan serveres varm med poteter og saus eller kald til koldtbord. Koking av bayonneskinke ? Oppskrifter Lurer du på hva du vil ha til middag idag? Men den svenske juleskinka er noe helt annet enn norsk bayonneskinke. Eller en oppskrift du trenger? Mindre salt, mer smak, ikke røkt.


Ihvertfall synes jeg det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg