tirsdag 6. august 2019

Dagens grovis

En liten, mager hvit fyr går inn i en heis. Når han løfter blikket ser han en enorm neger ved siden av seg i heisen. Hør dine favoritt program, når som helst og hvor som helst.


For noen år siden ble askavkok lansert som et fantastisk middel for menn som var plaget av impotens. Nok en gang vrir vi litt på fredagshumoren, og gir dere en rekke halv-grove vitser som kan få noen og enhver til å smile på en fredag. Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon. Lille Jon dusjer sammen med moren sin og spør, Mor, hva er de tingene på brystet ditt? Usikker på hva hun skal svare, sier hun til Jon at han må spørre faren sin ved frokostbordet i morgen, i håp om at han skulle glemme det.


Men lille Jon glemte det ikke. Men noen dager senere innser han at møblene hans er borte! Nå bruker kvinner DETTE for å beskytte seg mot voldtekt. Ja, den var jo grov.


Dagens grovis

Hvis pungen er full og ræva sår, da skulle du ha drekki litt mindre i går. Tabubelagte temaer virker å falle i god smak hos de fleste, og gjør at man kan le litt ekstra av de grove skildringene. Vitser i mange ulike kategorier. Flere tusen vitser. Arbeidsvitser Barnevitser Bilvitser Blondinevitser Datavitser Det er bedre-vitser Doktorvitser Dyrevitser Frukt- og grønt vitser Gode historier Gåter Han og henne Har du hørt… Hvorfor vitser Julevitser Kannibalvitser Kelnervitser Ladavitser Matvitser Mora di-vitser Pensjonistvitser Politivitser Religiøse vitser Skolevitser Sportsvitser.


Det tok litt tid før jeg fant de 3musklene så jeg kunne stille meg opp foran speilet, men speilbildet var forbausende likt illustrasjonen din. Grove vitser har en særegen stilling i norsk humor. Neste gang du har en dårlig dag, tenk det kunne ha vært værre! Du kunne ha vært en siamesisk tvilling med en bror sittende fast fra din skulder og ned.


Han er homoseksuell, det er IKKE du. Han får sin kjæreste på besøk, og ikke nok med det. Dere har bare ei ræv. Så opp med humøret!


De siste ukene har jeg hatt som mål å komme frem til noen oppskrifter på skikkelig grove rundstykker som både er sunne, saftige, mettende og gode. Etter mye prøving og feiling har jeg landet på to oppskrifter. En humoristisk gåte er et spørsmål med et svar som er ukjent eller vanskelig å finne. Velkommen til våre spill og underholdningssider.


Dagens grovis

Du finner også andre morsomme spill på våre sider. Husk å lik siden min for en morsomhet hver dag :). Dagens grovis - Sex - VG Nett Debatt Dagens grovis.


Dagen med skrblikk p dagens strste hendelser, festmarkering av en jubilant, Topp 10. Martin bekkevold martinbekk) Twitter. Sender p bde FM og DAB, i tillegg til internettradio. Tusen takk til alle som sendte inn bilder av at dere ventet p grovis.


Denne bokstaven har ikke nok statistikk for å vise dagens mest populære ord. Folkemusikken som ikke tåler dagens lys. I lystig lag og litt ut på natta dukker de gjerne opp, grisevisene. De finnes overalt og er eldgamle. Svært grove tekster.


Nedenfor finner du mange frekke vitser og vitser på kanten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg