fredag 16. august 2019

Reise i april

Reise i april

Uansett hva slags ferie du ønsker deg, finner du den hos Ving Norge AS! Søk og finn de beste og billigste reiser i ett og samme søk. Finn din reise på Reiseguiden. Sammenlign priser og bestill i dag!


Reise i april

Ganske varmt i april – opp til grader. I april starter sommersesongens første reiser og varmen har funnet veien til Middelhavet og andre reisemål i Europa. Reiser du med barn, liker varme dårlig eller synes at norsk sommervarme rekker mer enn nok, bør du dra til et reisemål som har en temperatur på opp til grader i april. Oaxaca og Mexico City. Fotograf Ingrid Pop reiser verden rundt med kameraet sitt og har drømt om å reise til Mexico i flere år.


Nå i april skal endelig drømmen hennes gå i oppfyllelse. Vårferie – tjuvstart sommeren. Tjuvstart sommeren med en ferie i april , mai eller juni. Velg blant flere solrike reisemål, som Kreta og Tyrkia, dra på et opplevelsesrikt cruise i Middelhavet, nyte livet på et unikt boutique hotell eller utforske en storby du lenge har drømt om å reise til. Er du en sånn som liker å reise til skikkelig varme land om vinteren, eller foretrekker du en temperatur som kan sammenlignes med den norske forsommeren?


For å hjelpe deg med å finne ditt perfekte reisemål i varmen har vi laget varmeguiden, hvor vi tipser om deilige reiser til varmen! Har du lyst til å reise til et varmt og solsikkert sted i april ? I varmeguiden vår får du tips til hvilke reisemål som passer for deg, uansett om du foretrekker behagelig norsk sommervarme eller om du vil ha det enda varmere. Hopp på en av byens sjarmerende trikker og ta turen til The Garden District hvor du suge opp byens sørstatshistorie. Bare å gå i gatene fører en tilbake 1år i tid. Vil du gjøre noe utenom det vanlige kan vi anbefale Marie Laveau’s House of Voodoo beliggende på Bourbon Street.


April er en perfekt måned å dra til New Orleans. Få hjelp til å velge reisemålet Skrevet av: Travelmarket Lurer du på hvor det er varmt i april ? I april begynner varmen å melde sin ankomst på mange av sommerreisemålene, og vi har laget en oversikt over aktuelle steder og tilhørende temperaturer, så du vet hva du har å forholde deg til når du skal planlegge charterreisen. Kjøp nå - reis senere. En uke i Syden får du for under 2. Lider du derimot av akutt utferdstrang og lengsel etter sol, sommertemperatur og strender finnes det noen få billetter å spore, fra 2. Alle billige reiser på restplass.


Reise i april

Thailan Mexico og Den dominikanske republikk. Eller hvorfor ikke USAs solskinnsstat Florida. Men reisemålene i nærheten begynner også å bli behagelige, og april er f. Sugen på å reise i april , men er usikker på hvor du skal ta veien? Du kan slappe helt av! Våre reisespesialister hjelper deg med å gjøre din reise episk!


Vi passer på at din reise er en perfekt match for deg. Book et kostnadsfritt møte med en av våre reisespesialister, så vi kan komme i gang med å designe ditt eventyr! Billig charterferie i april – få oversikten og bestill reisen i dag Skrevet av: Travelmarket. Leter du etter en billig charterferie i april ? I årets fjerde måned kan du være heldig å nyte grader på Mallorca, i Tyrkia og i Hellas. Høres det fristende ut?


Vi skal til varmere strøk i påsken (slutten av april ), men vi sliter med å finne ut hvor. Hvorfor hit i april ? Dersom lommeboka tillater det så blir det Hawaii-tur, men vi trenger noen rimeligere alternativer også. Flere steder i innlandet i sørøst kan det komme opp mot grader så det er litt for sent for mange spennende rundreiser.


Rundt middelhavet er det derimot fortsatt for tidlig og vanntemperaturen synes jeg er den største utfordringer. Man trenger fortsatt oppvarmet basseng om man ønsker bade. Skal du ut å reise i april , så er det til Sevilla du skal sette kursen. Med fokus på bransjekunnskap og solide samarbeidspartnere reiser du alltid trygt med oss. La deg friste av våre fantastiske opplevelser i land over hele verden!


Reise i april

Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg