fredag 16. august 2019

Månedslønn sykepleier

Som sykepleier må du kunne lede og ta ansvar for samarbeidet. Noen sykepleiere velger å ta videreutdanning og spesialisere seg. Da kan du blant annet bli jordmor, helsesøster, barnesykepleier, anestesi-, operasjon- eller intensivsykepleier. Du må ha autorisasjon for å jobbe som sykepleier.


Her er gjennomsnittlig månedslønn. I snitt tjente nordmenn, uansett sektor, 43. Men mange tjener langt mer enn dette, andre mye mindre. Så skal det selvsagt sies at dette er et snitt - likevel vil det gi en indikasjon på hva månedslønna ligger på innen et yrke, og ikke minst, forskjellene yrker imellom. Hva har en sykepleier i lønn?


Sykepleierlønnen er avhengig av utdanningsbakgrunn, arbeidsplass og arbeidsområde. Tjener én månedslønn på to døgn – To ekstra døgn på sokkelen gir en offshore-arbeider like mye som en lærer eller sykepleier får utbetalt i måneden, hevder OLF. Overtid: Plattformarbeidere får heftig betalt om helikoptertransporten blir utsatt.


MKSAS leier rutinemessig ut offshore sykepleiere til Norsk sokkel. Oppdragene varierer fra akutte enkeltoppdrag med noen dagers varighet, til en standard offshore periode på dager og olje turnus som vi kaller det. Mange lurer på lønnsnivået for offshore helsepersonell. Dette var tall per 1. Må gå ut fra grunnlønna.


Ledere innen olje- og gass tjener mest. Spesialsykepleier innen psykisk helse er sykepleiere med spesialisering innen psykisk helsearbeid. Som spesialsykepleier har du en viktig rolle i blant annet å hjelpe og veilede mennesker til å ha det bra og mestre utfordringer de møter på. Nederst i saken kan du se lønnsgjennomsnittet for over 300.


Månedslønn sykepleier

Lønn kan fastsettes på flere måter. Det vanligste er fast årslønn, månedslønn eller timelønn. Naturalytelser, såkalte frynsegoder, er også vanlig.


Eksempler på dette kan være firmabil, fri avis, mobiltelefon, firmahytte og bedriftsbarnehage. I faste arbeidsforhold er det vanlig å avtale en årslønn. Arbeidsgivere Sykepleier Lønnsnivå - Sykepleier.


Lønnen er avhengig av utdanningsbakgrunn, arbeidsplass og arbeidsområde. Hvor mye tjener jeg i timen? Eller hva er månedslønna mi? Legg inn én verdi i vår kalkulator - og så regner vi ut resten for deg.


Skjønner at det vurderes ut fra ansiennitet osv, men bare sånn ca. Se hvilke yrker som har høyest lønn. Tallene omfatter både sesongarbeidere og de som flytter hit permanent. Hjelpepleier mv 37.


Det finnes imidlertid ikke tall på hvor stor andel av summen de to gruppene utgjør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg