torsdag 29. august 2019

Gåter for barn

Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Finn laveste nettpris her. Hvilket tau kan du ikke dra i, og hvilken kopp kan du ikke drikke av?


Her er gåter for barn som liker å gruble. Gåter for de minste.

Nedenfor finner du et utvalg gode gåter for barn. Klikk på pilene for å se flere gåter. For å se andre kategorier som kan være passende for barn , vennligst besøk hva er jeg gåter. Trenger du en rebus eller noen morsomme gåter for barn ? Leter du etter gåter for barn ? Da har du kommet til riktig sted.


På denne siden har vi samlet en rekke. Dette nettstedet inneholder en samling av gåter , spill og annen hjernetrim.

Samlingen består av både lette og vanskelige oppgaver, delt inn i forskjellige kategorier. Gjennom gåter blir de utfordret på en morsom måte, og må ofte resonnere seg frem til en løsning. Dette er lærerikt og gøy - på en og samme tid. Bryn dere på gåtene nedenfor, og ikke gi opp for lett.


Ben og mat, men ikke gå eller spise. Og i tillegg til å være morsomt for barna, gir også vitser og gåter utfordringer og trening: vitser krever ofte at de må se sammenhenger og resonnere seg frem for å forstå poenget. Og gåter er en utfordring i seg selv. En humoristisk gåte er et spørsmål med et svar som er ukjent eller vanskelig å finne. Dine foreldre har et barn som aldri har vært din bror.


Alle gåtene har svar. Hva er det for noe som hver dag blir vasket med svamp, men som likevel aldri blir ren og hvit? Kan du stave musefelle met fire bokstaver? Hvorfor går det ikke an å gifte seg med sin enkes søster?


Hva slags troll og ånder eksisterer virkelig? Det finnes utallige gåter hvor du må bruke hjernen for å løse dem, og her har vi samlet hjernetrim gåter som lar deg teste deg selv. Svaret er ikke alltid det du tror, så tenk deg godt om før du svarer.


Ekstra gøy er det når du vet svaret og skal spørre andre om de klarer å løse disse hjernetrim gåtene.

Her finner du et godt utvalg av rene og trygge vitser for barn. Barnas vitser er laget av barn og for barn. Andre kategorier som kan være av interesse inkluderer gåter for barn.


Lille Olav var sønnen til en flink bilmekaniker og farens språk dreide seg mye om oljeskift og lignende. Dette fikk læreren oppdage da han spurte Per hvor gammel lillebroren var. Dessuten kan det også bety at vitser for barn egentlig er laget av ganske barnslig voksne, eller at barn har veldig god humor!


Leave a Reply Cancel reply. Jeg er gravid i uke 25. Fram til for ca to uker siden har jeg spist en del lakris. Og jeg leser at det er en del advarsler mot dette.


For stort inntak tilsvarer 5milligram glycyrrhizin i uken. Det jeg lurer på er hvor mye dette tilsvarer. Alt med måte sier folk. Fint hvis du skriver mail-adressen din i vipps-meldingen. Det er også mulig å få faktura.


Vitser er til for å spre glede. Du skal kjøre en buss. På første busstopp går personer på og av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg