torsdag 8. august 2019

Hvordan unngå strekkmerker under graviditet

Finn hvordan unngå strekkmerker under graviditet hvis du ser nå. Profesjonelle råd fra våre hudterapeuter - gjør vår hudtest allerede i dag! Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg. Hun forklarer at det er individuelt hvordan kroppen reagerer, noen kan få store strekkmerker mens andre ikke får noen ting.


Stokke spiller arv og hormoner en stor rolle.

Slik kan du unngå strekkmerker. Det er normalt å få strekkmerker under graviditeten - hele prosent av alle gravide får det. Men er du flink til å forebygge, kan det hende du slipper unna. Tips for å unngå strekkmerker under graviditeten Sammen med morgenkvalme og tilfeldige bekjentskaper som kommer opp for å klappe buken, de fleste gravide kvinner kan regne med en annen uvelkomne besøkende: strekkmerker. Strekkmerker vil blekes betydelig med tiden og nærme seg hudfarge, men dette tar tid.


De består av uregelmessige hudområder som ligner linjer eller striper som er lett synlige, vises i form av parallelle linjer med rødlig farge, er vanligvis tynne og lyse når de oppstår, og deretter går over tid. Generelt har de en tendens. Graviditet - vakker og lykkelig tid for kvinner.

Det kan sky tidlig morgenkvalme, som noen ganger er nytteløst å kjempe, og slike ubehagelige fenomener som strekker seg. De vises på mage, rumpe, lår, bryster. Hvordan unngå strekkmerker under graviditeten , bør vite hver av det smukke kjønn, kommer til å bli mor. Det vil ta litt av din dyrebare ti men resultatet er sikker på å behage. Det er vanlig for fremtidige mødre å lure på hvordan de kan eliminere strekkmerker under graviditeten.


Svært ofte under graviditeten dannes strekkmerker på magesekken. Advarsel utseendet til slike striae, ved å følge råd og anbefalinger fra spesialister. Riktig hudpleie og balansert kosthold er.


Det må tilbake igjen og igjen på spørsmålet Hvordan forebygge strekkmerker under graviditeten ? Mange eksperter, og mange fødende kvinner rådes til å bruke spesielle kremer for strekkmerker. De er der i overflod. Observere forstand ikke prisene krem eller lotion og sammensetningen. Den må inneholde komponenter som kollagen, aminosyrer og. Forhindre strekkmerker under graviditeten Det er ingen rask løsning for å unngå de stygge merker, men noen enkle bevegelser kan fungere som forebygging.


Begrense vektøkning Du er gravi og det er ganske vanlig å ta noen kilo. Men det er best å holde seg innenfor rimelige proporsjoner, eller ca kilo. Spis riktig og unngå småspising.

I tillegg anbefales det å konsultere dermatologen som bedre kan vurdere hudtype, i tillegg til kremer, kan tyde på mer effektive behandlinger som laser, peeling eller dermabrasion, som bør gjøres etter graviditet i de alvorligste tilfellene. Lær om de viktigste måtene å behandle røde og hvite strekkmerker på. Disse merkene kommer av at huden blir strukket (derav navnet) og er vanlig i puberteten når man har økt hormonproduksjon og vokser raskt og ved graviditet. Overvektige og kroppsbyggere tilhører også risikogruppene for å få strekkmerker.


Men hvis du er villig til å si avgjørende strekkmerker Nei! Så bør du være klar over måter å forebygge strekkmerker under graviditet eller andre perioder av dramatiske vektsvingninger. Noen som har opplevd at huden i strekkmerkene sprekker og man får sår?


Skjer med meg hele tiden og synes ikke noe om å gå med mange små sår på magen hele tiden #128557; tips til hvordan jeg kan unngå det? For å unngå at strekkmerker oppstår, er det best å holde huden så hydrert som mulig. Dette krever et sunt og balansert kosthol som nærer huden innvendig. Tidligere idag så fikk jeg et spørsmål angående hva jeg har gjort for å slippe å få strekkmerker. Jeg har egentlig ikke noe klart og tydelig svar på det spørsmålet.


Forebygg strekkmerker og lindre kløe. Du kan forebygge strekkmerker og lindre kløen ved å bruke en god rik krem eller olje. Vi har en olje vi anbefaler på det sterkeste, Musk Rose Oil fra Haut- Ségala! Den er spesielt utviklet for å hindre arrdannelse i huden og strekkmerker ved graviditet. Hormonelle forandringer i kroppen, for eksempel i forbindelse med graviditet eller pubertet, samt enkelte sykdommer kan også svekke hudens elastisitet, og derved ytterligere øke risikoen for strekkmerker.


Med vektøkningen når hudens elastisitet sin grense og det oppstår strekkmerker. For å unngå å ha endelige markeringer på huden, er det verdt å forhindre strekkmerker i svangerskapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg