torsdag 1. august 2019

Sengesett flanell

Sengesett flanell

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.


Sengesett flanell

Sengesett - Alltid mange varianter. Hos Bohus får du et stort utvalg av sengesett til soverommet! Norges største utvalg av design for ditt hjem. Behagelige og kreative sengesett i flanell. Flanellsengesett består av 1 bomull og har en myk overflate.


Vi har et stort utvalg sengetøy behagelig flanell. Våre flanellsengesett finnes i forskjellige farger og design, og du kan enkelt finne det sengesettet som passer din stil. Velg blant flanellsengesett i BASIC, PLUS og GOLD kvalitet. Myke og koselige sengesett i flanell.


Velg mellom flanell , sateng, krepp og lin. Kjøp i vår nettbutikk. Singing flanell sengesett. Flanell føles lunt og mykt mot huden og passer perfekt for kalde nettet, eller deg som fryser lett. Flanell er fremstilt av kardet garn som gir varen en mykhet og slitestyrke du kan leve lenge med.


Garnet i kombinasjon med børsting og mekanisk etterbehandling gjør at man får den optimale myke og varme kvaliteten som kjennetegner flanell. Sengetrekk i flanell som har mønster i muldvarp og grått. Drøm deg bort i lekre sengesett. Komfort og design er svært viktig når vi skal velge sengetøy.


Sengesett flanell

Noen liker tykke og varme sengesett , mens andre foretrekker tynne og glatte. Hos oss finner du et bredt utvalg av sengesett til meget god pris. Vi mennesker tilbringer omkring en tredjedel av livet vårt i sengen, det er dermed viktig å disponere den tiden på en komfortabel måte. Den hudvennlige kvaliteten av 1 bomull er ekstra myk og sørger for herlige, varme netter. Nord sengetøy og håndklær produseres av 1 langfibret, kjemmet bomull.


Det sikrer deg høyest kvalitet og myke og sterke produkter med et vakkert utseende, lang levetid og den mest behagelige brukskomforten. Handle enkelt online hos ellos. Cellbes på Internett og på postordre! For dere som er ekstra opptatt av å piffe opp soverrommet, har GANT sørget for at sengtøyet matcher på nesten alle våre modeller, så her er det bare å style og blande etter egen smak.


Sengesett flanell

Prøv også vårt dynetrekk som er laget av ekstra myk og lun flanell med chambrayvevd underlag for en unik soveroms opplevelse. Flanell (av fransk flanelle) er et lett og mykt vevd stoff av ull, bomull eller kunstfiber som er lett ruet på en eller begge sider. Bomullsflanell har et lodekke som vanligvis er dannet av løst tvunnet garn i veften som blir revet opp med børste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg