fredag 9. august 2019

Iphone 4 svart skjerm

Finn laveste nettpris her. Du ser fremdeles en svart skjerm etter lading, tvungen omstart eller etter å ha fulgt framgangsmåten i denne artikkelen. Du ser en svart skjerm , men kan høre varsler, lyder og vibrasjoner. Skjermen forblir svart , men enheten piper når du slår på lyden og kobler den til en strømkilde. Den er på og jeg hører når jeg får meldinger, det ringer og kan snakke med Siri, men skjermen er helt svart.


Har prøvd å skru den av og på, men ingenting skjer.

Har også prøvd å koble den tilmed kan ikke koble på enheten, for den er låst med kode. Som nevnt: skru av to skruer ved ladepluggen, ut med sim kort, VIP av skjermen. Når skjermen er løs, er det kabler som vippes ut-vips-skjermen er av.


Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. De første gangene jeg trykket på knappen så funket det bra, nå får jeg bare en svart skjerm når jeg prøver åpne. Er det noen her som vet hvorfor dette skjer og hva som kan fikse det?


Kjøp LCD-Display til mobiltelefon her! Skarp og klar skjerm med høy.

Legg til flere e-post kontoer. Den har fått avanserte nye kamerasystemer med optisk bildestabilisering og kan ta videoer i 4K oppløsning. Ytelsene og batteritiden har blitt bedre, og den har fått stereohøyttalerne som imponerer. Man kan velge om man ønsker svart elle hvit skjerm.


Produktbeskrivelse. Gjør LightInTheBox. Den bare fortsetter og vibrerer! Apple reservedeler. Benytt attributtfilteret til å velge din modell først.


Skulle du ikke finne delen ved å bruke attributtene kan du benytte søkefeltet på toppen av siden. Bruk den til å reparere den sprukne eller defekte, gamle skjermen. Reparasjon har måneder garanti.


En ny skjerm er også løsningen om du opplever døde piksler i LCD-skjermen eller om bakgrunnsbelysningen er defekt. Her på Mobilverkstedet skaffer vi deg ny skjerm med original kvalitet og du får orden på mobilen igjen og kan glede deg til igjen å. Kvalitetssikret og testet før levering. Skjermen er satt sammen av Original LCD (touch), glass og ramme.


Ingen døde piksler eller fargeforskjell. Nødvendig verktøy er også tilgjengelig for bestilling i nettbutikken.

Et slikt problem er problemet med svart skjerm , og i dette innlegget skal vi vise deg hvordan du kan fikse det. Du må ha kjøpt varen for å skrive en anmeldelse. Admin forbeholder seg retten til å akseptere, avslå eller fjerne enhver produktanmeldelse som ikke er i tråd med disse retningslinjene. Alltid på lager, rask levering og lave fraktkostnader. Cookies hjelper oss å forbedre din opplevelse på vår nettside.


Så for å kunne analysere trafikken, tilby deg personlig informasjon og for at grunnleggende funksjoner skal fungere på nettsiden, trenger vi å benytte oss av cookies. Enda raskere Face ID. Den smarteste, kraftigste chipen i en smarttelefon noensinne.


Og et banebrytende kamerasystem. Vakker uansett hvordan du ser på den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg