fredag 23. august 2019

Enkel kosemat

Enkel kosemat

Lettlaget kosemat til hytteturen middager og desserter som er supergode, raske og enkle å lage til fjells. På Bondi Beach i Sydney ligger familiebedriften Bondi Surf Seafoods. Det er lang kø utenfor fiskebutikken og det er det en grunn til. Her selger far og sønner de herligste retter med fersk sjømat. Enkel kyllingcurry Dette er en slags juksevariant av kyllingcurry som du lager på en halvtime.


Enkel kosemat

Det tar 20–minutter å koke ris, og i mellomtiden kan du lage en velsmakende curry med enkle ingredienser og gode krydre. Ukemeny med enkel kosemat inneholder flere av mine favorittmiddager som er relativt ukompliserte å lage. At middagen går for å være kosemat betyr ikke nødvendigvis at den er veldig vanskelig å lage.


Afrikansk Allergenvennlig mat Amerikansk Asiatisk Asker og Bærum budstikke Bakst Brød Bær Chips Dessert Diabetikermat Dip Drikke Egg Elg Eple Fakta Festmiddag Fisk Forrett Forslag til ukemeny Fransk fredagsmidag Frokost Frukt Garnityr Glutenfri Gresk Gresskar Grillmat Gryteretter Halloween Helgemiddag Himmelsk Hjemmelaget Hundemat. Sveler eller lapper er nydelige kosemat formet som små pannekaker. Ikke veldig ulike amerikanske pannekaker og nydelig å servere med litt syltetøy eller brunost på. Dersom du ikke har egen takke, kan du helt fint steke sveler i stekepannen.


Kosemat til fredagskvelden. Enklere en dette kan det nesten ikke bli. Smør bare pizzasaus på den ferdige bunnen og dryss på godt med ost. Sett ovnen på 2grader og smekk inn pizzaen. Seks enkle småretter.


Vi har satt sammen våre tapasfavoritter som du lager på et blunk. Disse består av spanske kjøttboller, mozzarella og tomat, enkle hvitløksgratinerte skiver og aioli, kyllingvinger, lompe-wraps og til slutt en miks av frukt og grønt. Oppskrifter og middagstips til enhver anledning. Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage. Her gir vi deg våre tips og oppskrifter på sunne og raske middager.


Crostini er enkel , digg kosemat du lager på minutter! Passer like bra for romantisk date som til konfirmasjon og jentekveld. Eller bare til deg selv.


Kikertburger med karamellisert rødløk og blåmuggdressing. Rask chili med bacon og søtpotet. Wraps med chilibønner og mango. Topp tre ideer til kosemat. Supper er alltid et godt valg.


Enkel kosemat

Min sesongsuppe lager jeg enkelt ved å tilsette alle rotgrønnsaker jeg har tilgjengelig i en stor panne sammen med løk, en god buljong og litt krydder. La det trekke i cirka minutter til grønnsakene er møre. Bland og gjør den kremete med litt fløte eller crème fraiche. Hva med en deilig tykk kyllingsuppe, og grove rundstykker?


Deilig i disse tider. Nå din idealvekt med Vektklubb - ned i vekt med en naturlig og enkel. Enkel kanelkake – en av de mest populære kakeoppskriftene på bloggen og det med god grunn.


Den smaker godt OG er enkel å lage. Enkel jordbær- og rabarbrakake – en variasjon av kanelkaken over. Rocky road ruter – kommer til å forsvinne raskt fra kakebordet! Clafoutis med sommerbær – super enkelt å lage. Her du noen planer for helgen?


Skal du ut på tur i skog og mark eller kaller den nærmeste caféen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg