torsdag 29. august 2019

Juridisk kontormedarbeider lønn

I Husbankens verktøy Sjef i eget liv kan du selv se hvor mye som er igjen av lønna når utgifter er betalt. NB: Timelønna som vises er ikke justert for om noen jobber flere timer i uka enn vanlig. Statistikken viser hva timelønna omtrent ville vært ved 3timers arbeidsuke.


Hvor mye lønn kan jeg be om på jobb intervju uten å bomme totalt? Ca års relevant erfaring, mange års arbeidserfaring totalt. Tjener man mer som advokatsekretær, enn som kontormedarbeider ? Juridisk kontormedarbeider.


Lønn : Dette er de dårligst betalte yrkene Disse yrkene gir lavest lønn. Sjekk hvor mye du får i feriepenger Feriepengene blir beregnet ut ifra hvor mye du tjente i fjor. Kvinner tjener i snitt prosent mindre enn menn Når norske menn har tjent 1kroner, har kvinner i snitt fått kroner og øre. Her kan du sjekke lønnen til 1yrker Oversikten under viser yrke og forventet årslønn til 1yrker. Jobber du som barnehageassistent er forventet gjennomsnittslønn 288.


Lønnen omfatter avtalt lønn , uregelmessige tillegg og bonus. Overtidsgodtgjørelser er ikke medregnet. Det kan være store lønnsforskjeller i de ulike yrkene. Søknader fra studenter under utdanning til juridisk kontormedarbeider eller advokatsekretær vil også bli vurdert (praksisengasjement). Du lærer om utvalgte juridiske emner innen privat og offentlig rett, enklere juridisk korrespondanse, engelsk forretningskorrespondanse og relevante regnskapsoppgaver.


I det private kunne denne stillingen like gjerne vært klassifisert som kontormedarbeider som konsulent, avhengig av hvor mange de er som jobber med det samme, og hvilke rapporteringslinje hun har. Og i det offentlige så er kontormedarbeider enten definert som sekretær, konsulent, førstekonsulent eller spesialkonsulent. En juridisk kontormedarbeider får jobbtilbud hos advokater, i rettsinstansene, i juridiske avdelinger i bank, forsikring og finansselskaper og som sekretær i ulike bransjer og organisasjoner.


Som juridisk kontormedarbeider jobber du med korrespondanse og kundekontakt. Kontormedarbeider søkes til en 1 stilling. Vi er en aktiv avdeling med hovedkontor på LO – Senteret Nordre Torv Hønefoss.


Avdelingen strekker seg fra Øvre Eiker i sør, og opp til Hol kommune i Hallingdal i nord. Totalt er vi representert i kommuner. Utdanningstilbudets navn er Advokatsekretær – juridisk kontormedarbeider.


Vurdering Navnet er dekkende for den type stillinger utdanningen er tiltenkt. Det er spesielt positivt at juridisk kontormedarbeider er lagt til som en undertittel da dette åpner for søkere som ønsker mer allsidige yrkesmuligheter. I forbindelse med kommende barselpermisjon søker vi til vårt anlegg i Sløvåg.


Arbeidsoppgaver: Kvalitetssikring av timefangst og kjøring av lønn i Unimicro, samt oppfølging av sykefravær og rapportering av lønnsrelaterte data til offentlige myndigheter. Hvis du er under år får du ofte mellom ti og tretti prosent lavere lønn. Siden dette studium er på fagskolenivå, må du kunne dokumentere studiekompetanse for å starte som student hos NKI.


Jødisk Bo- og Seniorsenter. Her får du lønn mens du studerer. Oversikten viser også at det fremdeles er store forskjeller på lønn for menn og kvinner.


Mens gjennomsnittlig månedslønn for kvinner i alle sektorer, altså både i kommune, privat og statlig sektor, var 40.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg