fredag 16. august 2019

Lage smokkesnor

Vi tilbyr et bredt utvalg av silikonperler, motivperler, treperler og klips til barnet. Smokkelenker, vognlenger og bitelenker. Kjøp perler selv eller bestill utforming.


Pingviner, ugler eller prinsesser? This tutorial will show you how to make a pacifier clip with silicone beads.

Thumbs up if you like our tutorial and we promise make more! You can buy your own DIY set here: bit. Fordelen med en smokkesnor er at den lille ikke mister smokken ned på bakken osv. Det er lettere å holde smokken ren når den ikke detter ned. Når man bruker en smokkesnor holder smokken seg nær barnet.


I tillegg til dette kan snoren til smokkesnoren brukes som en biteleke når det begynner å klø i gommene, eller å la barnet utforske snoren. Og en heklet perle.

Bundet sammen av nylonsnor, knyttet godt, og endene skjult inni snoren. Silikonring til å feste smokken i. Velkommen til Panduro! AnonymBruker skrev: Nav har en foreldrepengekalkulator hvor du kan prøve deg frem uten å logge inn så du kan gjøre det når som helst. Personlige smokkesnorer, biteleker og andre produkter finner du hos oss. Vi har stadig spennende tilbud!


Jeg har heklet en smokkersnor i baby merino. Oppskriften fant jeg hos Strikkeprinsessa, den er veldig enkel å følge og forstå! Dette er et kjapt prosjekt som er et deilig avbrekk mellom andre litt større prosjekter. Jeg vil også lage sjøl, har og sett noen fine på ei fb-side som heter smokkesnora mi. Nedenfor finner du klips i plast, metall, tre og forskjellige farger og former!


Du kan sy eller perle en fin smokkesnor og deretter feste klippet til et plagg eller en vogn. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Gjennomsiktige silikonringer i BPA-fri silikon, perfekt for de som lager dine egne smokkesnor.


Individuell produkt er imidlertid ikke egnet for barn under år.

Bredde: 28mm Tykkelse: mm Pakke med stk ringer. Her vil du kunne se enkle instruksjonsvideoer som viser hvordan du kan lage ting selv. Produktene finner du i nettbutikken. Det er hyggelig at du følger meg og kom gjerne med forslag til hva du. Dersom du ønsker å motta en epost når vi får det inn på lager kan du legge igjen epostadressen din i skjemaet under.


Vi fant opp personlige Navnesmokker. Våre smokk med navn og produkter er anbefalt av barneleger og holder meget høy kvalitet. Baby kan vikle seg inn i snora. Ellers er smekker trivelig å sy. Er du litt mer fingernem, kan du sy babynest, og små klær.


Det er ikke så mye du trenger for å lage disse. Det du trenger er seleklips (jeg kjøper på stoffstil), borrelås og stoff. Stryk rette mot rette langsme og sy en søm ned.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg