fredag 9. august 2019

Gave til 40 åring

Finn morsomme, annerledes og innovative gaver til 40-års dagen! Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Deilige gaveartikler til liten og stor. Her har vi noe til mor og far, søster og bror.


Vennegaver, bursdagsgaver.

Joda vi har det meste. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Er du ute etter et lurt tips til gave til åring ? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet flere forslag som kan passe både som bursdagsgave eller julegave til åringen. Vi håper at dette kan hjelpe deg på vei til å finne den perfekte års gave.


Vi hjelper deg å finne den gaven som hedrer den nybakte - åringen på den store dagen og som sier alt du kunne tenke deg å si til den heldige. Logg inn for å følge.

Gave til åring ? De fleste av oss kjenner det. En rund bursdag skal feires med bravur, og det gjelder ikke minst en -års fødselsdag. For mange av oss, så skal -årsdagen feires mer enn tilfellet var ved årsdagen, og en gave til en - åring skal gjerne også være annerledes enn til en 30- åring. Gi bort noe annerledes og morsomt til den som fyller år!


Her får du tips til nettopp sånne greier, perfekt som -årsgave. På jakt etter den beste -års gaven ? Livet er kort, gi bort gaver som huskes! I kategorien ” års gave ” finner du våre utvalgte gavetips på perfekte -års gaver til mann og dame. Hva med en tur i Ferrari som gave til åringen ? Leave a Reply Cancel reply.


Han fyller år om en uke og jeg vet ikle mine arme råd. Hadde vi hatt litt flere venner kunne jeg holdt fest for han, men begge har veldig liten familie rundt oss så blir bare kaffeselskap for stk:) Så til problemet: han har god økonomi og sløser aldri med pengene og liker derfor ikke opplev. En gave som priser åringen ! Uansett hva slags gave du har lyst til å gi bursdagsbarnet, har vi et komplett utvalg til deg her på gaveideer. Design unike gaver med dine fineste bilder og tekst.


Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter.

Morsomme og praktiske presanger til - åringen. Hos oss får du hurtig leveranse, lave priser og dagers åpent kjøp! Men hva gir man i års gave ? Vel, om man opplever at personen man skal gi gave til vingler litt på kanten av en midtlivskrise, er det kanskje en god ide å gi en gave som også gir et lite adrenalinkick. Skal i -årslag i morgen kvel dessverre er fruen ute og reiser så jeg må handle gave selv: Jubilanten skal kjøpe hytte og ønsker seg noe til denne. Jeg tenkte å bruke rundt 50- på gaven.


Idéer mottas med takk. Rådene fungerer godt til bursdag, farsdag og jul for eksempel. Et av mine foretrukne tips er Ølsmaking-jeg har vært på mange slike (jeg er en ølhund som man kaller det) og dette er rett og slett veldig gøy!


Gå for salt med parmesan og basilkum til matelskeren. Et stilig skjærebrett som også kan brukes som serveringsfat passer ypperlig til tapasentusiasten. En nydelig gave til den vin-interesserte er en stilig rødvinskaraffel.


Er du på jakt etter unike gavetips til han som har alt? Da vil du nok sette stor pris på denne listen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg