fredag 2. august 2019

Morsomme grove dikt

Et par stinkende reinsdyr i stallen, og en smålubben nisse i hallen, et iskaldt og snøfullt vær, endelig er julekvelden her. Nå som solen endelig har snud er det mer opphold og mindre slud snøen som smelter er våt og kram, og fjorårets hundedritt kommer endelig fram. Leter du etter morsomme dikt ? Da har du kommet på riktig sted. På denne siden har vi samlet flere morsomme dikt som får deg til å le!


Et Hjeltnes- dikt jeg hørte går omtrent slik:. Grove dikt -tråden - Backstage - VG Nett Debatt - VGd. Berømte sitater Inger Hagerup Søren Kierkegaard Vennskap Kjærlighet Kloke.


Dikt for barn – av 5. En syngende giraff er ofte på tur, med vennen sin snegla, som alltid er så sur, men giraffen er en luring og kjenner til et triks, for det å joike høyt, gjør snegla mindre. Graset visna, trea datt, møkka ned i holet skvatt. Eg sat og dreit i regn og sno, i mangel på eit utedo.


Mange gonger vart eg sliten, av å grava hol i dritten. Eg sprang gjennom ur og lier, driten flaug til båe sider. Snubla over stein og. Nedenfor finner du et utvalg morsomme grove gåter. Vi har samlet sammen de beste grove gåtene vi kunne finne, og trenger hjelp til å utvide samlingen.


Hvis du har noen flere grove gåter og dele med oss, vennligst last dem opp via skjemaet nedenfor, og du kan bli med i trekningen om flotte premier. At erotiske dikt er vi leie av nå Jeg håper inderlig at dere snart Får det for dere klinkende klart At deres erobringer driter vi i Tenk på det før du starter med mer dikteri! Hei, Skal ha framføring av dikt denne uken og jeg tenkte jeg skulle ha et som folk virkelig ville le av. Men etter litt søking og googling fant jeg ut at det ikke var så mye bra som lå ute. Så jeg lurte på om det var noen som hadde no vittige dikt på lager.


Stiler p bokm l - dager til juleferien Har opplevd litt av hvert i livet p godt og vondt, og har etter mange r med rus og psykiatri endelig begynt komme med til hektene igjen. Vi tilbyr over 3aktiviteter over hele Europa, s vi har nok av guttetur eller utdrikningslag ideer. Morsomme grove dikt.


Her er dikt av ordkunstnere som André Bjerke, Nils- Fredrik Nielsen, Inger Hagerup og Alf Prøysen, og her er dikt av nyere stemmer. Posts about nynorsk humor språk rim dikt written by marteparte. Dette er på sett og vis en diktsamling , men første og fremst er det ei versebok. Linde Hagerup skriver poengrike og morsomme rim vi alle har.


Starter med denne: Hva er likheten mellom å drikke fruktjuice og tilfredstille ei jente med mensen oralt? Du blir like overrasket når du får klumper i halsen. Er du på utkikk etter korte vitser? Det finnes mange slags vitser, både morsomme , tørre, dårlige og gode - korte og lange, kjedelige og engasjerende.


Det er klart vi må prøve å presentere morsomme vitser, selv om det ikke alltid er så lett. Bob Phillips Vi blir egentlig aldri voksne… Vi bare lærer oss hvordan vi skal opptre blant folk. Vitser på kanten er frekke i stilen, og ikke fullt så grove som groviser og grove vitser. Tror du ikke mat kan være morsomt?


Ta en titt på våre matvitser og finn det ut!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg