torsdag 1. august 2019

Julebord quiz

Vi har rimelige firmapakker med hotell, middag, show og dans. Send oss en uforpliktende forespørsel. Opplev konsertbyen Bergen. Kjøp komplett pakke med hotell. Julebord av Quizmaster.


Julebord quiz

Hva er det vi på gresk kaller emesis? Hvilken populær slipsknute har en dobbel og en enkel versjon? Neste quiz i samme. Hvilke tre bokstaver blir brukt til å beskrive resultatet fra en tippekamp i blant annet forball?


Alle liker quiz , og det er en super måte å engasjere folk på, sier Jon Inge Kolden, president i Norges Quizforbund. Han har vunnet norgesmesterskapet i sportsquiz tre ganger, og har. Dette er en morsom quiz med spørsmål og svar. Det er en lett blanding av kategorier hvor de morsomme quiz spørsmål er gitt først mens svaret er gitt i kursiv. Noen spørsmål har også svaralternativer.


Den er pakket full med litt mer morsomme spørsmål til quiz som ofte er litt på kanten og einer seg derfor best til voksne. Jeg er med i julebordskomiteen på jobb, og er på jakt etter gode tips til underholdning og leker som kan passe for en stor gjeng (ca stk), der noen kjenner hverandre godt, mens andre ikke kjenner så mange. Vet at mange ikke liker leker - men vi har prøvd det også tidligere år, og det ble gansk. Er det noen her som kan komme på noen morsomme og underholdene spørsmål til en quiz ? Vi skal ha personalfest med partnere og trenger spørsmål til i morgen;) Litt siste liten ja. To nakne damer som smører hverandre inn med peanøttsmør og slikker det av hverandre etterpå.


Da er det julebord , da! Og jeg ser for meg Fru Pedersen (58) fra regnskapsavdelingen og Fru Isaksen (64) fra kantinen i lystig utfoldelse med et glass Peter Pan (Crunchy). Først og fremst er quiz spørsmål og svar topp underholdning som svært mange liker, spesielt i konkurranseform. Ordet ” quiz ” kommer muligens fra det latinske ”qui es”, ”hvem er du”, og har blitt brukt i flere forskjellige former og sammenhenger opp gjennom tidene. Her er julequiz spørsmål og svar som du kan bruke til alle anledninger!


Julebord quiz

Vi koste oss med masse god mat, blant annet pinnekjøtt, poteter, kålrotstappe, pastasalat, brø tzatziki, ost, kjeks, sjokoladekake og is. Par ble trukket og hvert par fikk hver sin dans på forhånd. Så var det oppvisning, avstemning og kåring av vinner på julebordet. Høres kanskje dust ut, men det var utrolig morsomt! Noen var veldig flinke og noen var (deriblandt jeg) mildt sagt ganske så klønete på dansegulvet.


Den forhåndsbestemte kategori er valgt av fjorårets seierherre, og blir da 70-talls rock! Sjekk ut arrangementet HER for mer info. På fredag er det endelig klart for Spanskrørets julebord på Folkets Hus Ranheim!


Skal arrangere julebord i år. Har tenkt til å ha litt quiz , men trenger mye mer. Vi er en ganske artig gjeng som finner på mye rart, så det trenger ikke å være så veldig konservativt. To fedre og to sønner drar på fisketur. Hver av dem fanger én fisk.


Hvorfor kommer de hjem med bare tre fisker tilsammen? Hvor mange riktige klarer du på denne morsomme quizen? Kanskje noen spørsmål som går på noe annet enn de vanlige årstallspørsmålene. Trenger morsomme forslag til en quiz.


Blir veldig takknemlig for forslag. Har søkt rundt, fordi jeg regner med det finnes masse tråder om dette fra før, men jeg er tydeligvis for evneveik til å finne det, så blir. Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter. Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg.


Leter du etter morsomme quiz -spørsmål og svar? Da har du kommet til riktig sted. Her gir vi deg morsomme quiz -spørsmål som garantert får frem latteren. Scroll ned for svar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg