tirsdag 13. august 2019

Navn på enkeltmannsforetak

Navn på enkeltmannsforetak

Enkelt regnskapsprogram på nett! Se selv på to minutter. Starte og registrere enkeltpersonforetak her. Vi hjelper deg steg for steg! Det er regler for hva du kan kalle et enkeltmannsforetak , blant annet må etternavnet ditt være med i bedriftsnavnet.


Det er ikke fritt frem å velge navn på et enkeltpersonforetak, myndighetene har innført noen regler for hva du har lov til å kalle bedriften din. Kan jeg bruke et annet navn på selskapet mitt enn det som er registrert? Når du markedsfører selskapet, kan du bruke et annet navn på selskapet enn det som er registrert. Dette navnet kan du for eksempel bruke på skilt, som logo eller domenenavn.


For eksempel kan Pål Jansen registrere Hyllefabrikken som navn på virksomheten. Det offisielle foretaksnavnet Pål Jansen må likevel stå trykket på alle forretningsdokumenter, som brev, nettsider og fakturaer. Sliter litt med å finne på navn så lurte på om noen har forslag. Så vidt jeg har forstått må navnet inneholde etternavnet mitt, men kan det inneholde kun etternavnet? Hvor kan jeg finne ut hvilke navn som er tatt?


På neste side vil du få mulighet til å krysse av hva du ønsker å endre. Kryss av Navnet på selskapet på toppsiden og trykk neste. Nå får du mulighet til å oppgi det nye navnet og for enkeltmannsforetak gjelder følgende: Navnet må inneholde innehaverens etternavn eller en kombinasjon av innehaverens etternavn og andre ord.


Men jeg klarer ikke å finne på noe navn. Etternavnet må inngå men trenger ikke være det jeg bruker. Lindas design blir litt lite kreativt med tanke på at jeg skal starte en kreativ bedrift.


Navn på enkeltmannsforetak

Navnesøk: Domenenavn, foretaksnavn og varemerke — i ett søk Er navnet ledig? Har noen noe tips til meg? Undertegnede driver eget enkeltmannsforetak , og startet denne bloggen for å lære mer om regnskap og firmadrift.


Kjempefint om folk deltar i diskusjonen på siden. Det tas intet ansvar for eventuelle feilaktige opplysninger på siden og i artiklene. Alt innhold beskyttet av loven om opphavsrett.


Pris for navnendring ? Spørsmål: Hvor mye koster det å endre navn på et AS? Svar: Endring av navn på aksjeselskap i Foretaksregisteret koster kroner 2. Navn på enkeltmannsforetak ? Noen mener de beste navnene er de som beskriver det du holder på me mens andre foretrekker mer abstrakte navn. Navnet på enkeltpersonforetaket skal inneholde etternavn på innehaver.


Du må benytte etternavnet som er registrert i Folkeregisteret. Hvis du ikke melder etternavnet ditt som del av foretaksnavnet ditt, vil vi legge til hele navnet ditt ved registrering hos oss. Enmannsforetak er en annen mye brukt betegnelse. Når du skal gi enkeltmannsforetaket ditt et navn , skal navnet inneholde etternavnet ditt.


Navn på enkeltmannsforetak

Etter der er ganske selvforklarende hva du skal gjøre. Jeg har endret navn på et enkeltmannsforetak og det kostet ikke noe. I motsetning til i andre selskapsformer, blir også navn med mindre enn tre bokstaver og navn identiske med fylkesnavn godkjent. Velg Ja eller Nei på om du har forsøkt å registrere foretaket tidligere. Lurer på om forskjellige ting kan tas med i regnskapet i et enkeltmannsforetak.


Hva med mobiltelefon som brukes av personen som har foretaket? Kan en og føre inn i regnskapet evt ny tlf? Hva med Internett og fast telefon i privathuset der foretaket holder til?


Må da abonnementet stå i navnet på p. Det er vel og bra, men du må også få dette produktet ut til folk, og det aller første folk ser av markedsføringen din, er nettopp navnet på bedriften. Kanskje til og med har produktet ditt klart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg