onsdag 7. august 2019

Klesstil på 90 tallet

SIDE2): Inspirert av Cosmopolitan bestemte vi oss for å lage en liste over klær vi elsket på - tallet. De aller mest hardcore -talls entusiastene i dag har plukket opp Buffalo-trenden igjen, men den noe sobrere -talls trenden med New Balance-sko er derimot noe flere har trykket til sitt bryst. I motsetning til på - tallet finnes de i dag i en rekke ulike farger og selges i byens mest trendy butikker. Til menn har vi -talls klær som de ikoniske hettegenserne fra adidas og løse jeans fra Levis.


Jeansen ser perfekt ut med stramme, hvite T-skjorter.

SIDE2): -tallsmoten med et hint av 80- tallet er på full vei tilbake i årets trendbilde. Jeg og noen venninner trenger klestips. Jeg skal på talls party å lurer på om noen har tips til hva jeg kan ha på meg? Hva var pop på tallet ? Jeg tenker platåskol, dyreprint, spreke farger, hårmascara, jeansjakke, midtskill, glitter.


Less is more” ble en stil flere fulgte på - tallet. Det var slutt på det store og glorete fra 80- tallet , og in med skinnjakker, store strikkegensere og høye jeans.

Vi husker vel alle denne sangen som kom sent på - tallet ! Frem til 60- tallet , hadde motehusene fra Paris vært de ledende, men på 60- tallet ble franskmennene utfordret fra England. Motehusene fra Paris hadde modne damer som sin målgruppe, mens England satset på den yngre generasjonen. Dette preget 60-tallets mote, og gjorde 60- tallet til et minnerikt 10-år. Stikkord er hip-hop og discomusikk og grunge. En av de hotteste trendene på 80- tallet var syrevasket denim, uansett om det var shorts, bukser, skjorter eller jakker.


Kylie Jenner, reality-kjendis og søsteren til Kim Kardashian, har gjort -tallsleppene aktuelle igjen, og alle vil ha store bryn. Ikke bare fra popmusikken, men også fra motebildet. Spice Girls og Backstreet Boys, med Tamagotchier og Pogs og TV-serier som ”Fresh Prince of Bel Air” og ”Friends”. Stilen på - tallet er preget av lyse, høylivede jeans, magetopper og platåsko, samt midtskill og musefletter.


Dersom du skal på en kostymefest med tema fra - tallet , kan du vente deg mye moro. Dagens voksne og unge. Kjøp Diverse produkter klesstil tallet på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Diverse produkter klesstil tallet i kategorien Diverse produkter fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Diverse produkter ved hjelp av vår tjeneste.


Og den dag i dag, kan jeg høre dagens ungdom som råner rundt med musikk fra den tid.

Og jeg, jeg er veldig enig:) De som er født på - tallet , er den kommende foreldre generasjon idag. Det er det som er Partymusikk. Nye norske klesmerker, som Bik Bok og Poco Loco. Poco Loco-dresser var drømmen for den unge konfirmanten, Poco Loco laget også smokinger for velkledde herrer. Andre merker var In Wear og Taverniti.


Her var det kun en spesiell klesstil som gjaldt. Spesielt for kvinner. Det var veldig viktig å holde seg til siste mote da de store motehusene oppstod i Paris, med kjente designere som Yves Saint Laurent og Christian Dior. Hver episode tok for seg ett enkelt år. Også McDonalds og 7Eleven gjorde storinnrykk på 80- tallet.


Vis mer - Vi skulle gjerne hatt en fra næringslivet også, men de vil visst ikke snakke så mye om det tiåret, sier Bing.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg