fredag 2. august 2019

Reise med baby

Reise med baby

Ikke kast bort pengene dine: Se våre billige flybilletter og bestill på nett nå! Uansett hva slags ferie du ønsker deg, finner du den hos Ving Norge AS! Våre dyktige reisekonsulenter hjelper deg med å realisere reisedrømmen din! Dere kan også ta med et babyteppe, vi tok med to. Skal man reise med et nyfødt barn til land i for eksempel Afrika, er det aktuelt å gi vaksinene med tettere tidsrom.


Helsesøster Elin Asbjørnsen sier det ideelle er å vente med sydenreiser til barnet har fått de tre første vaksinene, altså etter seks måneder. Så klart det går an å reise med en baby ! Her får dere nyttige tips til alt dere må huske på for en god ferie med spedbarn - med alt fra reisemål, overnattingsste flyreisen og pakkelisten til hvordan dere bør legge opp dagen. Ferieplanlegging med en baby. Tilfeldigheter blir kjapt en saga blott når du får et spedbarn i hus. Det gjelder ikke bare på ferie – vi ble for eksempel snart rimelig nazi på stelle- og leggeti måltider, lurer osv.


Når du skal planlegge en reise med en baby , blir detaljtrangen enda mer påtrengende. Da hadde hun med alt de trengte for hele flyturen, inkludert varmt vann på termos til morsmelkerstatningen. Du kan rett og slett ikke trå.


Jeg ville ikke gitt ungene mine varmtvannet som serveres på flyet før fylte ett år, sier hun. Les også: Alt du må vite om å reise med barn og baby. Man bør også forberede seg på alle eventualiteter, råder hun. Vi vil et sted der det er varmt og har fine strender. Det trenger ikke være noe typisk syden-ste og vi vil til et sted hvor det er rolig.


Vi skal ikke på party. Et sentrum med restauranter og litt shopping er også et must. Det er mange reisemål som ikke er egnet til barn, og kriteriene for en vellykket familieferie er mange. Vi har valgt ut reisemål med hoteller som passer perfekt for barnefamilier. MMR-vaksine før reise ? Reise til Thailand og andre turistmål i Asia.


Reise med baby

For populære reisemål i Asia, for eksempel Thailan er det generelt ikke grunnlag for å fraråde reise med barn, så lenge man tar følgende forholdsregler: Er nøye med den generelle hygienen, spesielt håndhygienen. Utleie og salg av barneutstyr for reisen med små barn. Bestill online, hent og lever på flyplasser i Norge.


Gratis frakt fra 6kr. Super Reise med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Sammenlign reiser og restplasser på Travelmarket og reis billig. Det er ingenting i veien for å ta med minstemann på sydentur til land i Europa så lenge du tar enkelte forholdsregler.


Reise med baby

Litt planlegging kan også være med på å gjøre ferieturen mer behagelig for både deg og barnet. Skal du reise langt med fly, kan det ofte være en fordel å reise om natten. Av andre kjekt å ha ting anbefaler hun at man tar med porsjonspakker med Bio-tex, og ting som ekstra tåteflasker, tutekopp eller smokk.


Det høres kanskje litt slitsomt ut å skulle pakke med seg så mye på reise , men det positive er at til hjemreisen er det meste brukt opp og da har du mer plass til shopping, sier hun med et smil. Jeg har også reist masse med baby fra OSL og har aldri opplevd å måtte ta babyen ut av bæreselen. Da hadde jeg blitt litt oppgitt, tror jeg, selv om jeg har stor respekt for sikkerhetskontrollørene. De kan gjerne ta hånden sin mellom babyen og meg for å kjenne etter. Har reist masse med fly med førstemann, og alt går så fint bare man tenker på hva som kan komme godt med og pakker håndbagasje deretter.


Reise med baby

Vi reiste til Asia med førstemann da han var mn gikk helt topp det. Så alt går, man må bare la barnet bestemme (til en viss grad ), og la det kose seg på reise spør du meg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg