onsdag 14. august 2019

Prisliste volvat

Høy faglig kompetanse og personlig service. Bestill time i dag. Våre allmennleger vil kunne henvise deg videre til riktig spesialist ved behov. Det skal lønne seg å være medlem.


Rask og effektiv behandling. Linje til Frognerseteren (T-bane). Gå av på Frøen stasjon (stasjonen etter Majorstuen).


Gå over broen, ta til høyre inn en gangvei, ta til venstre på den store veien. Bussterminalen ligger ca. Gå fra bussterminalen og gå mot Åsane Storsenter. Gjelder ikke konsultasjon ved kirurgisk poliklinikk. Enkelte tjenester har prispåslag på kveldstid (etter kl 16), i helger og på helligdager.


Klikk her for å melde deg inn. Merk at alle prisene er fra-priser og at det er variasjoner mellom de forskjellige sentrene. Konsultasjon hos spesialist i plastisk.


Listen under viser pris for selvbetalende pasienter. Volvat Hamar er lokalisert i 3. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan derfor ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov. Her finner du priser for kosmetiske behandlinger ved Aleris.


Vår prisliste er derfor ikke utfyllende. Merk at tilbud og priser kan variere fra senter til senter. Dersom du ønsker å bli behandlet med f. Prisene gjelder fra 1. Kontakt oss for mer informasjon.


Vi kan tilby utredning og behandling av både medisinske og kosmetiske problemstillinger. Du velger område ved å klikke på navene til de ulike tjenestene, f. Bli gravid (IVF)” for å se priser for ulike typer assistert befruktning. Våre kirurger er spesialister innen plastisk kirurgi. De har lang erfaring med plastikkirurgiske brystoperasjoner og kan vise til meget gode resultater.


Norlandia Medisinske Klinikk i Tønsberg er besluttet lagt ned. Virksomheten avvikles og stenges 28. Våre priser finner du enten ved å klikke her (omfattende prisliste ), eller ved å gå inn i timebestillingsforløpet på den tjenesten du ønsker å se pris på.


Ultralydpraksis AS tilbyr det meste innen ultralyd behandlinger, og allmenn lege tjenester. Vi har kort venteti og er lett tilgjengelige. Sjekk ut våre åpningstider her. Du får med deg et skriftlig svar på helsesjekken umiddelbart om du ønsker det.


Vi er veldig glad i arbeidsplassen vår og er opptatt av å bygge et godt arbeidsmiljø, med flat struktur, hvor alle ansatte er like betydningsfulle. Drude Høyersten er spesialist i hudsykdommer med spisskompetanse i laserbehandling og hudkirurgi. Oslo Jordmor og Ultralydklinikk tilbyr ultraly svangerskapsomsorg og prevensjon.


Vi holder til sentralt i Oslo. Se her for prisliste. Se kontaktinfo, telefon, kart, veibeskrivelse, åpningstider, priser og ventetider, ansatte, og les anmeldelser.


Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus- og røntgentjenester.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg