fredag 9. august 2019

Lage monogram

Lage monogram

Tusenvis av profesjonelle logoer. Design pa minutter. Vi har fått en del spørsmål på både e-post og i forumet om hvordan man kan lage sitt eget bryllupsmonogram – og det har vi tenkt til å vise med en minutter lang video som du kan se under!


Lage monogram

Vil du lage et monogram på en enkel måte, kan du bruke pc som har et program med mange teksttyper. Monogrammer , som dateres tilbake til det 19. Finn ut hvilke forbokstaver du vil bruke.


Skal du lage et monogram for et par er det vanlig at forbokstaven i etternavnet står i midten. Forbokstavene i fornavnene står på hver sin side av etternavn-bokstaven. Friske, unge mennesker trenger ikke avlastning i den form du nevner. De klarer hverdagen stort sett br. I dag brukes den norske kongens monogram blant annet på mynter og militære uniformer og faner.


Lage monogram

Vi utvikler eget monogram for bryllupet deres, som vil gå igjen på andre bryllupselementer. For selve invitasjonen vil dere kunne se eksempler i utvalget vårt her på nettsiden, men kan også sende oss spesifikke ønsker dere måtte ha. Velg et symbol og skreddersy med tekst, farger og teksteffekter for at det skal passe perfekt til din bedrift.


Du kan enkelt lage din logo. You searched for: large monogram ! Etsy is the home to thousands of handmade, vintage, and one-of-a-kind products and gifts related to your search. No matter what you’re looking for or where you are in the worl our global marketplace of sellers can help you find unique and affordable options. Alternativene avhenger av hvor du velger å kjøpe dine monogram håndklær. Many monogram fonts and designs available.


Bryllupsinvitasjoner med dine egne bilder og din egen tekst er en fin måte å markere begivenheten på. Send personlige kort til familie og venner ved denne spesielle anledningen. VIP-badekåpen som må oppleves!


Brukes av internasjonale hoteller til gjestene i hotellets VIP-suite. Passer like godt til han og henne. Romslig modell med sjalkrage, belte og to skikkelige lommer.


Mål og brodering Navnet broderes som på tegningen. Av og til dekorerer vi album og kort med monogram til brudepar eller barn. Et monogram er en grafisk figur som bygger på forbokstavene (initialene) til den eller de som eier monogrammet.


Lag et monogram til ditt merke helt gratis. Generer raskt tusenvis av monogramideer og velg de du vil - med bare noen få klikk. Lag ditt eget monogram , og gå på monogram -jakt i Gamlebyen! Kulturhuset Qulthus inviterer til verksted med historiske kongelige monogrammer, karikaturutstilling og et fargerikt aktivitetsbord.


Lage monogram

Inspirert av monogrammer og historiske karikaturer inviteres alle til å lage sitt høyst personlige monogram. Hva ønsker du hjelp til? Det er mange måter å lage monogram på, men om man benytter seg av photoshop så tror jeg man kan komme langt og få ti let godt resultat. Jeg har vært borti noe lignende da jeg laget en logo. For å redde en del av brødbrikken kunne jeg lage et kremmerhus.


Frem med skjærebrett og kniv og brødbrikken var blitt historie. Tungekanten festet jeg til bomullstoff som ble brukt som fór til kremmerhuset. Her skal jeg lage bunadsveske til min mors Rondastakk.


Grunnmønsteret kan tilpasses ut i fra veskelåsen du skal bruke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg