tirsdag 10. september 2019

Lo innboforsikring

Dekker alt du har av innbo og gir ekstra trygghet til det du har i hjemmet ditt. Fyll ut ett skjema, og motta tilbud fra flere forsikringsselskaper. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Lo innboforsikring

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Norges beste innboforsikring skifter navn. I over femti år har vi arbeidet for å gi gode og trygge avtaler til våre medlemmer. Noe av det vi er mest stolte av er innboforsikringen vår.


Den dekker alt du har av innbo og gir ekstra trygghet til det du har i hjemmet ditt. Har du hus, må du i tillegg kjøpe en husforsikring. Med LOfavør Husforsikring har vi sammen kunne hjelpe mange huseiere. Som medlem får du toppdekning uten å betale noe mer.


Ferie og fritid var noe av det første som ble tilgjengelig av fordeler i privatlivet for LO -medlemmer. LO skjønte tidlig at det var viktig med ferie- og fritidstilbud som ga alle arbeidstakere mulighet til rekreasjon, og pleie av familielivet. Noen av fordelene får du automatisk når du melder deg inn. Slik ble LOfavør feriereiser til. For deg som allerede har forsikringen, så finner du her forsikringsbevis og vilkår for vår kollektive innboforsikring.


Forsikringen fornyes automatisk hvert år den 31. For oversikt over alle dine kollektive forsikringer som du har kjøpt, logg inn på Min side. LO har i over 1år ivaretatt sine medlemmer på flere områder i arbeidslivet.


Som LO -medlem på en virksomhet med tariffavtale, får du avtalefestet lønn og arbeidslivet. Vår viktigste oppgave er å sikre medlemmene trygge og rettferdige lønns- og arbeidsvilkår! Les mer om dine rettigheter. De tillitsvalgte er ryggraden i LO.


Få opptil rabatt. Samler du flere forsikringer hos oss, kan du få opptil rabatt og mange andre fordeler gjennom vårt fordelsprogram, Tryg Pluss. Kjøper du innboforsikring , trenger du kun to andre forsikringer for å få ekstra kundefordeler.


Uansett om du eier eller leier bolig, så trenger du innboforsikring. Har du jobb med pensjon i KLP, får du alltid vår laveste pris. Flytte- og boutgifter blir dekket dersom det oppstår skade som gjør at du ikke kan bo hjemme.


Innboforsikringen erstatter stjålet sykkel, også fra skole, treningssenter og lignende. Bestill innboforsikring. Hva koster innboforsikring ? Prisen på en innboforsikring avhenger av deg, hjemmet ditt og hvor stor dekning du ønsker. Er du medlem av en fagforening – noen av de største er LO , NITO og Tekna – får du gjerne ekstra rabatt, og det samme gjør du dersom du samler forsikringene dine hos ett selskap.


For elever, studenter og lærlinger er det ingen egenandel på innboforsikringen. Ditt hjem kan rammes av mer enn vann-, brann- og innbruddskader. En god innboforsikring er avgjørende om skade oppstår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg