mandag 16. september 2019

Pilates gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Timene blir også varierte siden instruktøren er flink til å bruke både baller, ringer og bånd i løpet av timen.


Fysioterapeut og pilates instruktør Hilde Løset Myrvang holder kurs fra mandag 26.

I gravid pilates praktiseres øvelser der vi legger vekt på muskulær kontroll, pusteteknikk og avspenning. De opplagte fysiske forandringene, hormoner som påvirker kroppen, og mentale omstillinger, gjør at treningen bør tilpasses undervegs. Etter trimester ønsker vi at gravide som trener hos oss følger våre gravide kurs fremfor å gå på åpne gruppetimer da dette vil være enklere å følge.


Studio Pilates er et fysikalsk institutt som spesialiserer seg på Fysio- Pilates trening. Alle våre ansatte er godkjente fysioterapeuter og sertifiserte pilatesinstruktører. Pilates -metoden er en utmerket treningsform for gravide.


I timene har vi hovedfokus på tøying, pust og enkle styrkeøvelser.

Dette hjelper deg å forberede kroppen for fødsel ved å styrke muskulaturen i bekkenet og i mageregionen. Timene gir ofte en følelse av velvære og avspenning. Ta gjerne en titt på solskinnshistorien om Silje og Theo. Hvordan opplevde du det å trene pilates når du var gravid , Silje? Velkommen til Gravid Pilates på Actic Sandvika.


Kurset går over ganger. Vinterferien uke er det ingen kurs. Men er der da slet ikke nogle begrænsninger, hvis du vil dyrke gravid Pilates ? Hvad du skal være opmærksom på som gravid Pilates udøver. Hvis du aldrig har dyrket Pilates før, er der nogle eksperter, der mener, at du bør vente til efter fødslen, inden du begynder. Yogakurs for gravide.


Ved å fordype kontakten med deg selv vekker man den urkraften som hviler dypt i hver kvinne og som skal lede deg til en aktiv og bevisst fødsel. Rask og trygg leveranse. Studioet drives av Michael Williams fra London, som har stor kompetanse innen ulike treningsformer og spesialkompetanse som Personlig Trener og i den Pilates metoden.


Med utgangspunkt i klassisk yoga, arbeider vi med pust, bevegelse og avspenning.

Vi setter opp kurs i Pilates for deg som har født - på kveldtid uten baby. Pilatesmetoden er et supert verktøy for å vedlikeholde kjernemuskulaturen i graviditeten og gjenoppbygge magemusklene i tiden etter fødsel, uansett hvor lenge det er siden du har født. Pilates i kombinasjon med annen trening for best effekt Pilates treningen er lavintensitets trening og oppleves ofte svært tolererbar av nybegynnere og utrente, den kan dermed gjøres hver dag og frister ofte til gjentagelse.


Videre vet vi at Pilates kan gi økt styrke i ryggen og magen og øke bevegeligheten din (2). Bruk disse treningsprogrammene for å få mer bevegelighet. Du kan trene kondisjonstrening på samme måte som før du ble gravid såfremt du orker dette. Blir du trøtt og sliten, kan du med fordel dele opp treningen i mindre deler (intervaller) slik at du kan hente deg inn i pausene. Generelle råd sier at intensiteten ikke bør overstige av din maksimale puls (hjertefrekvens).


PILATES FOR GRAVIDE - PÅ REFORMER: Fantastisk trening når du er gravid , du kan trene helt frem til fødsel. Treningen bevisstgjør pusten, du trener styrke, strekk og gjør mange gode øvelser som passer når du er gravid. Tonje og Tania laget et unikt tilbud for deg som er gravid. Hver enkelt skal kunne trene ut i fra sine egne forutsetninger.


Dette er en time der du som gravid kan ha fokus på det som skjer i kroppen din, samtidig som du forbereder deg til fødsel. Tren yoga sammen med ditt barn, eller mens du er gravid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg