torsdag 12. september 2019

Neseblod gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Vanlig å blø neseblod.


Mange gravide opplever også å blø neseblod i graviditeten. Hun forklarer at slimhinnene i kroppen er mer blodfylte enn vanlig i graviditeten, og at dermed blør en lettere, sier hun. Neseblod er en vanlig plage.


Forskning har vist at opptil av befolkningen er plaget med gjentatt blødning fra nesen. Rundt oppsøker medisinsk behandling for denne plagen, det medfører at neseblod er en hyppig tilstand på norske legekontor og sykehus. Ifølge Norsk Helseinformatikk bør man konsultere med lege ved kraftige blødninger, gjentatte blødninger eller blødning som ikke lar seg stoppe.


Noe av det første han sjekker hvis en pasient er plaget med neseblod , er blodtrykket. Dette støtter Bredvei. På et endelig notat, kan gravide kvinner redusere forekomsten av neseblod og hodepine eller hindre dem å følge forholdsreglene og ta avgjørelser av sunn livsstil på dette tidspunktet.


Selv om en enkelt episode med hodepine og neseblod er egentlig ikke en sak av stor bekymring, ville det være best å oppsøke lege hvis symptomene vedvarer. Blødde litt neseblod daglig da jeg var gravid , har omtrent aldri gjort det hele mitt liv ellers. Har skjønt det er ganske normalt. Del dette innlegget.


Tett nese i svangerskapet er nokså vanlig, mange opplever også å blø litt neseblod. Mange kvinner merker at sjansen for å få en neseblødning øker under svangerskapet, men det er ikke alltid opplagt hvorfor dette er. Men det er visst ikke uvanlig å blø neseblod når man er gravid , fordi slimhinnene blir tørrere enn til vanlig og dermed har man lettere for å blø.


Mange forveksler også tegn på at det faktisk er menstruasjonen som kommer og ikke at man er gravid. Det er klart at har man et sterkt ønske om å bli gravid og hele tiden tror man er det, så tenker jeg at det er naturlig at man leter etter tegn. Pleier aldri å gjøre det til vanlig. Er nå i uke og blør fremdeles (noen ganger mye, noen ganger er det bare litt blod i nesen).


Rask og trygg leveranse. Det er barn og eldre som oftest blør neseblod , og blødningen er som regel helt uskyldig. Samtidig kan neseblødning en sjelden gang være tegn på en annen bakenforliggende sykdom.


Jeg blør så himla mye neseblod , gjerne ett par ganger om dagen og noen ganger såpass mye at det bare renner så jeg drypper utover både gulv og vask. Jeg har et lite problem for tiden. Men flere ganger hver eneste dag? En vond følelse å våkne altfor tidlig - halv fem på morgenen- av at jeg blør neseblod ! Nå minutter senere blør jeg fortsatt fra ett nesebor. Gravid uke 1 og 12.


Hvis du har opplevd svangerskapskvalme, vil du kanskje oppleve at denne plagen nå går gradvis over. Fosteret begynner å ligne et menneske og alle anlegg til organer er dannet. Lege Kari Lise Jacobsen Eidjar oppfordrer også til å kontakte lege om du tilbakevendende problemer med neseblod. Hvis du blør mye og det ikke gir seg av seg selv i løpet av til måneder, bør du oppsøke lege, avslutter hun.


Førstehjelp når barn blør neseblod. Hold deg rolig og berolige barnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg