tirsdag 10. september 2019

Slanke suppe

Slanke suppe

Velsmakende shakes og supper hjelper deg ned i vekt. Kjøp på nett i dag! Finn din favorittdiett. Besøk vår nettbutikk her! Vi har mange gode tilbud. Se våre spesialtilbud her! Tab op til otte kilo på en slankekur med slankesuppe.


Lyder det for godt til at være sandt? Rent faktisk har det vist sig, at du kan opnå store vægttab ved at indtage en kost kun bestående af suppe. Kutt opp grønnsakene og kok alt sammen. Jeg brukte en stavmikser for å lage pure av suppa, etter at grønnsakene er kokt.


Dette gjør at suppa ikke blir kjedelig, pluss at den da kan helles på termos. Denne retten er det umulig å ikke like og ingrediensene har du allerede For det første er oppskriften italienskinspirert og for det andre inngår det beste av norske råvarer. SLANKESUPPE Den lyder sådan: l vand spsk. Svits alle ingredienserne i olie i et par minutter. LYKKE TIL:) Den funka på meg.


Velg en porsjon suppe til hvert måltid. Dag 1: Suppe og all slags frukt utenom banan. Ny opskrift på slankesuppe. Suppekur og slankesuppe i ny udgave!


Den berømte fedtforbrændingskur hvor man spiser slankesuppe i enorme mængder er blevet ganske populær. Opskriften på den gode og effektive fedtforbrænding er bragt tidligere her. Men jeg har i dag set en ny version af opskriften på slankesuppe , som måske vil falde i din smag. Jeg har f¨ått denne kuren av en venninne som jobber på sykehus,den brukes av pasienter som må gå ned kilo før operasjon.


Den består av en suppe man spiser mye av gjennom en uke og i tillegg en diett som må følges. Nudging Princippet: Nudging er en venlig men bestemt guidning til sunde valg. I stedet for forbud og pisk, ”lokker” du sig selv ved for eksempel at skifte usunde fødevarer i køleskabet ud med sunde, og lægge løbetøjet frem om aftenen, så du hurtigt kan hoppe i det næste dag. Er det noen som har prøvd rikshospitalets slankesuppe ? Tenkte og starte på den i morgen også lurer jeg på hvilken erfaring andre har med den. Hei Noen med erfaring av sykehusdietten?


Er en suppe du kan spise hvor mye du vil av. Spiser litt frukt,grønnskaer og litt kjøtt de forskjellige dagene? Noen som kan dele erfaringer med meg? Jeg lurer på å starte på den. Se hvorfor du skal holde dig fra suppekuren.


Slanke suppe

Vil du tabe dig og opretholde et varigt vægttab, så bør du undgå suppekuren. Om man spiser mindre enn dette og bare ein gang til dag så er det soleklart att man ikkje går ned i vekt. Og meste parten av folk pleier kanskje ikkje spisa noko på ein da, men neste dag kanskje spise ein pomfti og burger og brus da vil kroppen få ein uabalse for vektnedgang.


Deilig og sunn suppe - enklere blir det ikke! Se Lise Finckenhagens gode oppskrift på grønnsakssuppe med rotgrønnsaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg